LittleBigPlanet: Metal Gear Solid - kenttäpaketti (Arvostelu)

Peleissä ja sarjakuvissa pyörineellä Metal Gear Solidilla on oma kenttäpaketti LittleBigPlanet-peliin. Tämän kenttäpaketin voi ostaa PlayStation Storesta, mutta mitä paketti sisältää?


Kenttäpaketti sisältää nimensä mukaisesti Metal Gear Solid- aiheisia kenttiä; 5 kappaletta tarinakenttiä ja 1 selviytymishaaste. Paketin mukana tulee myös muutama Trophy, jotka voit ansaita peliä pelaamalla.

Tarinan idea on siinä, että sinun Sackboysi on Metal Gear Solidista tuttu Solid Snake, jonka tehtävänä on hiipiä tehtaaseen ja tuhota kopiokone joka tuottaa identtisiä kenttiä vuorokauden ympäri. Kuka on rakentanut tämän laitteen? Se selviää pelaamalla!

Paketti sisältää myös runsaasti uusia tarroja, maisemia, tavaroita ja leluja, joita voit käyttää omien kenttien tekemisessä. Eikö kuulostakin hauskalta? Tämän paketin myötä saat myös aivan uuden ominaisuuden käyttöösi: Maalitykin. Maalitykillä voit ampua vihollisia ja avata reittejä, eikä panokset lopu. Sillä saa tehtyä toiminnallisen oman kentän.
Voit myös pukeutua Gurlokovich-sotilaaksi. Asun saa kun pelaa paketin johdanto-osuuden.


Tarinat sisältävät paljon enemmän toimintaa kuin LittleBigPlanetin perustasot yhteensä. Ison bonuksen tuo joidenkin kenttien hiljaisuustehtävät. Sellaisissa tehtävissä sinun täytyy päästä eteenpäin, mutta et saa osua valonheittimen valoon. Jos osut, niin pakoreitit sulkeutuvat ja sinua aletaan ampumaan.
Jotkut viholliset osaavat myös ampua, joten kannattaa olla varovainen ja ottaa maalitykki mukaan. No, ei tarvitse olla varovainen jos luulee tai tietää pärjäävänsä ampuville laitteille ja koneille. Tai jos haluaa leikkiä Ramboa tai jotain muuta toimintasankaria.

Metal Gear Solid- kenttäpaketti on aivan hyvä lisä LittleBigPlanet peliin, varsinkin jos tykkää toiminnasta tai tahtoo tuon maalitykin omakseen. Arvosanaksi annan 9.

Positiivista:

+ Maalitykki
+Toimintaa täynnä
+Hiljaisuustehtävät
+Ampuvat Viholliset

Negatiivista:

-Ensimmäinen kenttä ehkä hiukan turha

Lopuksi vielä kyseisen paketin traileri:


(Huom! Suurin osa videon asuista täytyy ostaa erikseen!)




Kommentit