LittleBigPlanet: Pirates of the Caribbean - kenttäpaketti (Arvostelu)

Laitetaan tänään vielä yksi LBP:n kenttäpaketti arvostelu. Tällä kertaa Pirates of The Caribbean, jonka saa ladattua PlayStation Storesta.

Pirates of the Caribbean on Disneyn kehittämä merirosvo seikkailu, josta on tehty 4 elokuvaa. Tällä kertaa merirosvot vilisevät sinun LittleBigPlanet maailmassa.


Kuten Metal Gear Solid- kenttäpaketti, myös Pirates of the Caribbean paketti sisältää 5 tarinakenttää ja yhden selviytymishaasteen. Mukana tulee myös muutama Trophy, jonka voi ansaita pelatessaan.

Tarinassa sinun tehtävänäsi on päästä eroon (elokuvistakin tuttu) Davy Jonesta ja hänen miehistöstään, jotka on tulleet terrorisoimaan LittleBigPlanetin meriä. Sinun täytyy myös tuhota Jonesin lemmikkikraken, mutta ensin sinun täytyy löytää laiva.

Paketti sisältää mukavasti merirosvo-aiheisia tarroja ja tavaroita, joilla saa aikaan hienon merirosvo-tarinan, jos joku sellaista on suunnitellut tai on tekemässä sellaista.
Pirates of the Caribbean tuo peliin uuden ominaisuuden, joka muuttaa omien kenttien tekemisen aivan uudelle tasolle: Vesi.
Vesi ei sinäänsä ole vaarallista tässä pelissä, mutta jos olet 30 sekuntia kauemmin veden alla, hahmosi räjähtää. Räjähtämistä voi välttää vesikuplilla, jotka nostaa hapenottoajan täyteen tai sitten voit laittaa kentällesi happinaamarin, jolloin räjähtämisvaaraa ei enää ole. Vedessä voi toki olla muitakin vaaroja, kuten piikkejä ja sähkökaloja.

Lisäosa on hauska ja hyvä. Suosittelen kaikille pelaajille, varsinkin jos tahtoo vettä omiin kenttiin tai tykkää piraateista. Arvosana 9.

Positiivista:

+Vesi
+Hauska aihe
+Hienosti tehdyt kentät

Negatiivista:

- Alussa voisi olla enemmän toimintaa

Lopuksi vielä pelin traileri:


(Huom! Suurin osa videon asuista täytyy ostaa erikseen!)

Kommentit