NHL ’94



EA Sportsin kehittämä NHL ’94 julkaistiin euroopassa vuonna 1994. Peli oli kerennyt olla Yhdysvalloissa myynnissä jo vuoden ennen kuin se tuli eurooppaan. NHL ’94:ää pystyi pelaamaan Sega Mega Drivella, DOS:illa ja SNES:lla. Kyseinen peli oli myös bonuksena NHL 06 pelissä PlayStation 2 - versiossa.

NHL ’94 peli oli ensimmäistä kertaa saanut NHL sekä NHLPA-lisenssit, joten pelissä oli ensimmäistä kertaa  mukana pelaajien sekä joukkueiden nimet. Pelissä on vain yksi liiga, NHL, joka sisältää kaikki joukkueet kyseisestä liigasta. Maajoukkueita ei vielä ollut mukana, mutta All Stars-joukkueet ovat kyllä pelissä.
Peli käyttää samoja pelaajahahmoja kuin pelin edeltäjä NHLPA ’93.

Pelin suunnittelijat olivat suunnitelleet pelin niin, että pelaajat saisivat mahdollisimman aidon pelikokemuksen kuin vain voi. Senpä takia peliin oli tullut muutamia uusia uudistuksia:
Peliin oli kehitetty aivan uusi pelikulma, vertikaalinen pelikulma. Kyseinen pelikulma helpotti pelaamista paljon, koska pelaaminen oli paljon selvempää.
Myös itse pelaamiseen oli laitettu uusia toimintoja, kuten one timer- laukaukset, pleksin hajoaminen ja pelaajien kontrollia oli parannettu.
Katsomookin oli tehty yksi uudistus. Uudistuksessa oli poika, joka hakkasi pleksiä katsomossa.
Yksi iso uudistus oli myös se, että jokaiselle joukkueelle oli laitettu heidän omat maalilaulunsa mukaan.

Peli sisältää neljä erilaista pelimuotoa: kausimuoto, rankkarikisa, pudotuspelit sekä pudotuspelit (paras 7:stä).







Kommentit