Tekken Tag Tournament 2



Namcon kehittämä ja julkaisema Tekken Tag Tournament 2 on tappelupeli, joka kuuluu Tekken-sarjaan.
Peli julkaistiin 27.syyskuuta 2012 PlayStation 3:een ja Xbox360:een. Nintendo Wii U-versio pelistä on tulossa.


Pelissä ei ole varsinaista tarinaa, joten peli ei jatka Tekken-sarjan pääjuonijatkumoa.
Peli sisältää yli 50 hahmoa, johon on otettu mukaan uusia, kadonneita ja kuolleita hahmoja. Jokaisella hahmolla on myös oma taistelutyyli, joten oma suosikkihahmo(t) löytyy varmasti.

Pelin pääpaino perustuu 2 vs. 2 otteluihin, mutta voit myös halutessasi valita yhden hahmon, joka on kestävämpi ja vahvempi. Joukkueena hahmot voivat tehdä myös tiimityötä, jolloin he voivat tehdä ilmacomboja, iskusarjoja ja heittoja. Tietyt parit voivat tehdä erityisiä tiimiheittoja.
Pelissä on myös uusi harjoitusosio: Fight Lab. Siinä ohjaat Combot-robottia, jolla opit pelaamaan peliä.   Tämä on suositeltavaa pelaajille, jotka eivät ole pelanneet tappelupelejä.
Pelaaja voi myös muokata Combotin liikkeitä.

Pelin melkein kaikki kentät liittyvät johonkin maahan. Esimerkkinä Arctic Dream (Suomi),  Riverside Promenade (Ranska) ja Festive Parade (Yhdysvallat).

Hahmojen ulkonäköä voi muuttaa erilaisilla tavaroilla ja vaatteilla. Näihin toimintoihin tarvitaan rahaa, jota saa pelatessaan.

Vuonna 2000 pelin nimeltä "Tekken Tag Tournament" tullessa jotkut olivat sanoneet Tekkenin ajan olevan jo ohitse. Eipä taida olla, kun uusia Tekken-pelejä tulee vieläkin.

Pelin Intro Traileri:





Kommentit