Mega Man täyttää kohta 25 vuotta - Uusi ilmainen peli tulossa!



17.12.2012 Mega Man täyttää 25 vuotta. Tämän kunniaksi Capcom aikoo julkaista aivan uuden 8-bittisen Mega Man pelin PC:lle, joka on ilmainen. Kaikenlisäksi tästä pelistä tulee hiukan erilainen muihin Mega Maneihin verrattuna, koska tällä kertaa peliin ovat päässeet mukaan Street Fighter -pelisarjan hahmot (Street Fighter täytti myös tänä vuonna 25 vuotta). Peli kantaakin nimeä "Street Fighter X Mega Man".



Pelissä on tasoloikkatoimintaa, uusia aseita, kenttiä ja rivivihollisia. Pomovastukset ovat Street Fighter -sarjan hahmoja.

Todennäköisesti tämän ilmaispelin tulon jälkeen on tulossa lisää Mega Man-uutisia, nimittäin Capcomin Brett Elston lupaa, että hän kertoo monia Mega Man-tietoja hahmon syntymäpäivänä ja vuonna 2013.

Pelin voi ladata Capcom-Unityn nettisivuilta hahmon syntymäpäivänä.


Tältä näyttää Capcomin Street Fighter X Mega Man -peli:



Lähde: Pelaaja



Kommentit

  1. Vau, tää jopa näyttää aika hauskalta! :D Ihan kuin alkuperäiset Megamanit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskalta näyttää, mutta minusta tuntuu kuitenkin hiukan oudolta yhdistää Mega Man Street Fighteriin... No, 17. päivä sen näkee minkälainen se on kokonaisuutena.

      Poista
    2. mä oon kova megamanin fani ("tänäänkin" sanoin ircin puolella rakastavani megamania kun muut puhuivat naisista :D) joten odotan tosiaan täpinöissäni tuota :) pc-alustakaan ei haittaa ollenkaan kun gamepad-ohjaus toimii sielläkin puolella erinomaisesti.

      Poista
    3. Gamepadit ovat kyllä käteviä, varsinkin Mega Manin tyylisiin peleihin. Eipähän sitten tarvitse säheltää näppäimistön kanssa :)

      Poista

Lähetä kommentti