Traileri Visa: Super Mario Galaxy 2


Lue ohjeet! Tähän visaan idea tuli pelistä Buzz! Suuri musavisa, jossa on osio nimeltä "Silmä tarkkana". Siinä tehtävässä katsotaan jonkin yhtyeen musiikkivideota, jonka jälkeen siitä tulee kysymyksiä. Kysymykset ovat suurinpiirtein tällaisia:  "Kuinka monta soittajaa oli lavalla", "Minkä värinen oli rumpalin paita", "Kuinka monta sormusta laulajalla oli", "Mitä mies söi kahvilassa" yms. 
Nyt ajattelin kokeilla tätä blogissani videopelien trailereilla. Eli ensin katsot alla olevan trailerin ja sen jälkeen vastaat viiteen kysymykseen. Kolme ensimmäistä ovat helpohkoja ja seuraavat kaksi ovatkin jo haastavampia. Kysymyksiä ei saa lukea ennen trailerin katsomista! 


Tässä tämänkertainen traileri: Super Mario Galaxy 2



Jos katsoit trailerin, niin voit vastata kysymyksiin:








1. Minkä värinen Yoshi oli kun hän juoksi kovaa vauhtia jyrkkää mäkeä ylöspäin? 
2. Mitä tapahtui järvelle kun Mario hyppäsi napin päälle?
3. Minkä eläimen/ötökän puvussa Mario lensi trailerissa?
4. Kuinka monta jättiläiskokoista Goomba-sientä näkyi trailerissa?
5. Lopussa näkyi pelin nimi. Mitä värejä oli käytetty sanassa "Mario"?

Ja oikeat vastaukset:

1. Oranssi/Punainen
2. Järvi jäätyi
3. Mehiläisen
4. 3
5. Sinistä, vihreää, keltaista ja punaista


Kuinka monta meni oikein?



Kommentit

  1. Haha, nuo helpot meni helposti oikein, Goombista ei ollut tietoakaan ja nimen väreistä jäi vihreä puuttumaan :D Tää oli hauska, mutta auta armias kun tosa trailerilla tapahtui niin paljon (kun Mario-maailmatkin on niin moniulotteisia) että alkoi miettimään vaan näitä kysymyksiä niin pää meinasi haljeta xD Mutta hauska oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää että tämä oli hauska visa :) Näitä on muuten tulossa lisääkin, eli ei tämä viimeiseksi ja ainoaksi jää.

      Poista
  2. oli eka kerta kun edes näin kunnolla super mario galaxyja niin huomio ilmeisesti kohdistui vääriin asioihin. yoshin värin piti veikata ja väärin meni, järven tapahtumia tai pukua en edes huomannut mutta kysymyksien asettelusta pystyi arvaamaan vastaukset oikein. kaksi vikaa meni kanssa pelkästää veikkaukseksi ja eihän se vahvasti mennyt... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, jospa seuraavalla kerralla tulisi tutumpi peli, niin ei huomio menisi vääriin asioihin. Ja olihan tuo traileri aika tapahtumarikas, kun melkein koko ajan maisema muuttui.

      Poista

Lähetä kommentti