Mega Manista meinattiin tehdä oma FPS-ammuntapeli





Mega Man, tuo yksi pelimaailman tunnetuimmista tasohyppelypelisarjoista, oli kokea lähes aivan uuden ulkomuodon ja pelityylin.

Mega Manista on tehty prototyyppipeli (jonka teko on tosin lopetettu), jossa Mega Man ei pyörikään 8-bittisenä tasohyppelipeli sankarina, vaan 3D:nä FPS-maailmassa. 
Tämä peli on varmasti jakanut monien Mega Man-fanien mielipiteitä. Pitääkö Mega Manistakin muka tehdä joskus FPS-räiskintäpeli?

Polygon niminen pelisivusto on saanut käsiinsä paljon tietoa tästä prototyyppipelistä, joka on pistetty jäihin. Jos aihe kiinnostaa enemmän, niin tässä linkki: http://www.polygon.com/2013/4/9/4179628/mega-man-fps-maverick-hunter . Sivulta löytyy myös videoita ja kuvia pelistä, joten suosittelen vilkaisemaan!


Mitä mieltä sinä olet: Olisitko ollut innoissasi FPS-Mega Manista vai oliko idea aivan typerä?

Kommentit

  1. mielipiteeni riippuisi täysin siitä millainen tuotos pelistä tulisi. toki megamanin fanina pitäisi kai olla silleen että ei ikinä mutta toisaalta esimerkiksi metroid ja duke nukem ovat osoittaneet että 2d-pelistäkin voi tehdä hyvän 3d-pelin. olen tosin testannut hieman emulaattorilla megaman 64/legends -peliä (joka oli kylläkin megamanin takaa kuvattu) ja se oli kyllä melkoista tuubaa ainakin omasta mielestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan tuokin!

      Itse en ainakaan osaa sanoa tuosta yhtään mitään, mutta noiden videoiden perusteella ainakin Mega Manin ulkomuoto on jotenkin ärsyttävä. Anyway, vaikea sanoa, kun sitä ei todennäköisesti nähdä kaupan hyllyillä. Taidan kuitenkin kallistua tuonne 8-bittiseen maailmaan tässä tapauksessa :D

      Poista

Lähetä kommentti