EA ei käytä enää Online-Pass järjestelmää



Kyllä, luit aivan oikein. EA on sanonut lopettavansa Online Pass järjestelmän käytön. Kyseinen järjestelmä on ollut pelaajien keskuudessa todella epäsuosittu johtuen siitä, että jos pelaaja ostaa käytetyn pelin, niin hän joutuu ostamaan uudet luvat nettiominaisuuksien käyttämiseen (ja hinta on välillä jopa todella korkea).

Eli nyt kirpparien ja antikvariateettien tonkijat voivat huokaista helpotuksesta ainakin EA:n pelien osalta.

Kommentit

  1. Ostin joskus alkuvuonna kirpparilta NHL 11:n mutta en oo vielä kertaakaa käynnistäny peliä, pitäis kai katsoa joskus että voinko edes käyttää sen nettijuttuja :D Onneksi jos sattuisin pelaamaa tuota peliä niin en välttämättä tarvis nettiominaisuuksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämä on ihan hyvä esim. Juuri noille NHL-peleille. Tosin en ole aivan varma ,mutta tuon NHL11 -pelin serverit taidettiin lopettaa tämän vuoden helmikuussa. Tämä servereiden lopettaminen on myös yksi EA:n heikkouksista...

      Poista
    2. Joo koitin sitä NHL:ää tuossa hetki sitten ja se tosiaan ilmoitti heti käynnistyksen yhteydessä että palvelimet ovat suljettu. Että kiitos vaan yhteisistä pelihetkistämme joita kerkesimme viettämään. Silleen hieman koomiselta tuntuu että jos peli on numeroltaan 11 että eihän tuo ole edes kovinkaan vanha peli. Thanks a lot EA (again).

      Poista
    3. Elikkäs muistin oikein. Mutta pystyyhän sitä pelaamaan offlinena. Nettipelit liian kalliita EA:lle, ja koska raha määrää nykyään joissain firmoissa: pelaajien nautinnot laskevat. Siinä on karu totuus.

      Poista

Lähetä kommentti