Worms 4: Mayhem



Team 17:n kehittämä ja Codemasterin vuonna 2005 julkaisema Worms 4: Mayhem on Worms -strategiapelisarjan kolmastoista peli. Peli on tehty PC:lle, PlayStation 2:lle ja Xbox:lle.

Kuten muissakin Worms -peleissä, myös tässä Wormsissa on tarkoitus saada toisen joukkueen kaikki madot  pois pelistä erilaisia aseita käyttäen (vuoropohjainen liikkuminen). Kyseinen peli on ensimmäinen Wormsien maailmassa, jossa pelaajan matoa voi muokata miten haluaa. Hahmoa voi muokata erilaisilla viiksillä, hatuilla, hanskoilla, silmälaseilla ja jne. Hahmon muokkaamisen lisäksi pelaaja voi tehdä omia aseita omalle matoarmeijalle. Siitä sitten päättämään, tekeekö käsiaseen, granaatin vai kenties jonkin ilma-aseen.
Aseista puheen ollen kyseiseen peliin on laitettu hurjasti enemmän aseita kuin edeltäjäänsä.

Worms 4: Mayhemissä on myös monia erilaisia pelitiloja:

  • Peli sisältää perinteisen Deathmatchin, eli peruspelin, jossa viimeinen pelissä oleva joukkue voittaa. Tätä versiota voi pelata yksin ja moninpelinä (myös verkossa). Verkkopelissä on mukana myös chat, eli siinä pelatessa voi jutella kanssapelaajan kanssa mukavia.
  • Homelands -pelitila on taas samanlainen kuin deathmatch, mutta madot ovat linnakkeissa. 
  • Destruction -pelitilan tarkoituksena on tuhota toisen joukkueen linnakkeet. Jos joku mato kuolee, se syntyy uudestaan.
  • Statue Defendissä pelaajan täytyy tuhota toisen joukkueen patsaat ja suojella samalla omia patsaita. 
  • Survivorissa kummallakin pelaajalla on yksi mato kerrallaan kentällä. Kun toinen madoista kuolee, kentälle tulee uusi mato. Tätä jatkuu niin pitkään, kunnes jommasta kummasta joukkueesta loppuu madot.
  • Worms 4: Mayhemissä on myös mukana oma Story Mode ja harjoitustasoja, eli tekemistä löytyy. 
Videopätkä pelin Story Modesta:





Kommentit