Konamin E3 -ennakkolähetys - Mitä kerrottiin?



Eilen siis oli E3 -pelitapahtuman ensimmäinen lehdistötilaisuus. Kyseessähän oli siis ennakkotilaisuus, eli E3 ei ole vielä alkanut virallisesti. Mutta eilen pääsi Konami ääneen, mitä sieltä paljastui?

Konami kertoi tilaisuudessa tulevasta Metal Gearista, Castlevaniasta ja PES:stä. Tapahtuman isoin juttu oli varmasto monen mielestä se, kuka näyttelee Solid Snakea Metal Gear Solid V: Phantom Pain -pelissä. Nimeksi ei paljastunutkaan aikaisemmista peleistä tuttu David Hayter, vaan uudeksi ääneksi tulee Kiefer Sutherland. Pelin luoja Hideo Kojima perusteli valintaansa sillä, että tahtoi näyttelijän, joka sopisi hahmon ääneksi ja pystyisi samalla tekemääm hahmon eleetkin. Onhan kyseessä sentään nyt lähes 50 -vuotta vanha hahmo (Solid Snake siis).

Castlevania: Lords of Shadow 2:sta kerrottiin taas asioita, jotka sanotaan melkein joka pelin yhteydessä: Uusi tarina (mukana klassisia hahmoja), uusia aseita ja taitoja, uudet titaani taistelut, uutta tutkittavaa jne.

Uudesta PES:sta taas kerrottiin samoja asioita kuin monissa muissakin urheilupeleissä, tällä kertaa enemmän törmäysten parantamisesta, eli fyysisyydestä.

Jos sinua kiinnostaa Konamin lehdistötilaisuus enemmän, niin voit katsoa sen kokonaisena täältä: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jRvnyT1R8J8#at=1693

Kommentit