Mad Hatter kutsuu teekutsuille myös Arkham Originsissa!



Batman: Arkham Originsin pahiksia on paljastunut todella paljon ja nyt  uuden Official Xbox Magazine -lehden myötä paljastui myös uusi vihollinen lepakkomiehen riesaksi: Mad Hatter kutsuu pelaajan jälleen teekutsuille.

Mad Hatter oli jo Arkham Cityssä eräässä sivutehtävässä ja se tehtävä on varmasti jäänyt monen pelaajan mieleen. Kyseinen sivutehtävä oli todella lyhyt, mutta Originsissa hatuntekijälle annetaan todella paljon enemmän tilaa.

Mad Hatter nähdään (tälläkin kertaa) sivutehtävässä, mutta paljon isommassa sellaisessa. Itse sivutehtävässä Batman saa hallusinaatioita, joiden takia hän joutuu ihmemaahan. Tehtävänä on myös pelastaa  psyykkisiä oireita kärsivän Mad Hatterin kynsistä "Alice" (suom. Liisa).
Tehtävä on saanut vaikutteita Batman: Arkham Asylum -pelin Scarecrow kentiltä.

Pelin kuvia Mad Hatterista ja tehtävän muistakin osista minulla ei ole kuvia, mutta ne voi käydä kurkkaamassa täältä! (Linkki vie Arkhamversen foorumille. Kuvat löytyy ensimmäisen viestin loppuosasta, kun painat nappia "Spoiler: Show". Napin painalluksen jälkeen tulee linkkejä, joiden kautta pääset katsomaan kuvia.)

Jottei blogiteksti jää kuitenkaan ilman Mad Hatterin kuvaa, niin pistän tänne vielä hänestä kuvan Arkham Cityn sivutehtävästä, olkaa hyvät!


Lisäys: 24.7.2013

Uusien tietojen mukaan myös Harvey Dent (Two Face) olisi mukana pelissä.

Kommentit