Neljäs assasiini paljastettiin Arkham Originsista


San Diegossa Comic Con -tapahtumassa paljastettiin Batman: Arkham Origins traileri, muutama uusi puku ja pelin kahdeksasta assassiinista se neljäs! Neljäs assassiini on DC Universestä tuttu Copperhead.
Copperhead on esiintynyt mm. Batmanissa ja Teen Titansissa. Alkuperäisissä tarinoissa aina hahmon keksimisestä lähtien (60-luvun loppupuolella) hahmo on ollut miespuolinen. Tällä kertaa pelintekijät tekevät muutoksen ja tekevät tästä "käärmeestä" naispuolisen. Itseäni tämä "päätös" ihmetyttää erittäin paljon, varsinkin kun kyseessä on tunnettu maailma ja hahmo on aina ollut mies. Toivottavasti tässä asiassa on kuitenkin hyvä syy, miksi tälläiseen päätökseen on tultu. Naisassassiinejä DC Universessä on jos jonkin verran, niin niiden "vähäinen määrä" ei mielestäni riitä syyksi. Tässä kuitenkin itse traileri:




Trailerin perusteella jotkut voisivat päätellä, että Batman on myrkytetty. Villejä veikkauksia on myös tullut, että tästä tulisi omanlainen Arkham Asylum Scarecrow -taso. Saapa nähdä!

Uusista DLC -puvuista mainittiin Batman 10 Million Skin ja Worst Nightmare Skin. Siitä onko nämä skinit yksinoikeuksia vai ei niin siitä ei sanottu mitään. Aika kertoo senkin.

Tässä vielä kolme uutta screenshottia:

Copperhead

Batman ja muutama kinastelija

Black Maskin kätyrit saa köniin Batmanilta



Kommentit