Urheilupelit ja luku 14



Urheilupelien pelaajille alkaa kohta tulemaan jo jännityksen paikat, kun jälleen kerran urheilupeli genreä "dominoiva" EA Sports julkaisee uudet pelinsä. Pistänkin tähän blogitekstiin lyhyesti muutaman faktan suomalaisille tutuista urheilu pelisarjoista ja siihen perään sitten pari traileria.

FIFA 14


EA Sports on mainostanut urheilupelien tunnetuimman nimikkeen FIFA:n uudesta pelistä paljon maalien tekemistä. Maalien tekeminen pitäisi olla nyt paljon realistisempaa uusien laukaustaktiikoiden ja uuden pallofysiikan kanssa. Oman sekä vastustajan joukkueen tekoälyä on parannettu, joka varmasti saa monen offline-pelaajan hihkumaan innosta (jos sattuu samalla olemaan vaikka jalkapallo-fani). FIFA 14 sisältää monia aitoja lisensoituja liigoja ja joukkueita, eikä pelaajiakaan ole vähän: yli 15 000 kappaletta!
FIFA 14 julkaistaan 24.9.2013 .






NHL 14


Suomalaisille tuttu NHL -pelisarja tuo uudessa pelissään aggressiivista menoa. Taklauksia, törmäyksiä ja tappelua on parannettu todella paljon. Tappeluissa hyödynnetään Fight Night -teknologiaa, joten hyvästit vanhalle nyrkinheilutus tyylille. Peliin on tuotu myös uusi harhautus-systeemi. Myös pelimuotoja on muutettu paljon, joista suurin muutos tapahtuu Be a Pro -pelitilalle. Pelitila kantaa nyt nimeä Live the Life -moodi, jossa myös kaukalon ulkopuolella tapahtuvat asiat vaikuttavat fanien, joukkueen ja johtoportaan suhteisiin. Voit nimittäin osallistua pelaajallasi lehdistötilaisuuksiin ja hengailla vaikka joukkuekavereiden kanssa. Sinä päätät pelaajasi uran menon! (muista, että pelistä julkaistaan myös omat SM-liiga kannet! Joten kiirehdi jos haluat omasi!)
NHL 14 julkaistaan 12.9.2013 .





Madden NFL 25


EA Sports on tänä vuonna panostanut Madden -pelisarjan tarkkuuteen. Tekijöiden mukaan peli on kymmenen kertaa tarkempi kuin mikään aikaisemmista Madden -peleistä. Tekoälyä on myös parannettu paljon ja uusi pelaajaliikejärjestelmä tuovat varmasti intoa kaikille Amerikkalaisesta jalkapallosta pitäville pelaajille. Tekijöiden mukaan juuri tämä peli muuttaa kyseisen pelisarjan ikuisiksi ajoiksi!
Madden NFL 25 julkaistaan 29.8.2013 .






Lisää EA Sportsin urheiluepelien trailereita löytyy yhtiön omalta YouTube -kanavalta: http://www.youtube.com/user/EASPORTS/videos

Kommentit