Suomalaista Hill Climb Racing peliä ladattu yli 100 miljoonaa kertaa



Suomalainen peliala rikkoi taas yhden virstaanpylvään, kun Fingersoft-yhtiön fysikaalinen autopeli Hill Climb Racing ohitti tällä viikolla 100 miljoonan latauskerran rajan. Kyseisen pelinhän voi ladata ilmaiseksi Android-, IOS- ja Kindle laitteille. 

Kysenen peli on yhden miehen tekemä ja se julkaistiin noin vuosi sitten. Menestysten myötä Fingersoft on kehittänyt peliä uusilla kulkuneuvoilla ja kentillä. Studion perustaja  Toni Fingerroos on kertonut myös, että Hill Climb Racing -pelillä on nykyään yli neljä miljoonaa päivittäistä pelaajaa.

Hieno saavutus kaiken kaikkiaan, Peliaika onnittelee!

Lähde: Gamereactor

Kommentit

  1. Katos, itekkin olen tota pelaillut, mutta en ole tiennyt että on suomalaisen tekemä:) Hieno juttu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä rajapyykin rikkoja sinivalkoista lippua kantaa :D

      Onhan se todella hienoa, että suomalaisetkin rupeavat pärjäämään pelialalla ja toivottavasti pääsevät pitkällekin, ettei tästä tule vain hetken huumaa.

      Poista
  2. Itse olen vain kuullut tuosta pelistä, en kokeillut mutta ainakin kuulemani kommentit ovat olleet kehuja. Olen saanut käsityksen että kyseessä on aikalailla samanlainen peli kuin kauan aikaa sitten julkaistu peli Action Supercross tai Elastomania jotka olivat ainakin loistavia pelejä. Ehkä tuotakin voisi ihan yleissivistyksen vuoksi joskus koittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä se tuota Action Supercrossia ja Elastomania muistuttaa, tosin tässä Hill Climb Racingissa ei ole maalia vaan ajoa jatketaan niin pitkään kunnes kulkuneuvo menee nurin tai kuskilla menee niskat poikki.

      Suosittelen itse ainakin kokeilemaan tätä, ihan mukava ajanviete pelihän kyseessä on :D

      Poista

Lähetä kommentti