Batman: Arkham Knight julki!


Kyllä, luit aivan oikein. Vuonna 2014 ilmestyy jälleen uusi Batman: Arkham -pelisarjan peli. Tällä kertaa peli kantaa nimeä Batman: Arkham Knight ja tekijäksi palaa Citysta ja Asylumista tuttu Rocksteady Studios. 

Peli tehdään PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Itse tarina sijoittuu Arkham Cityn tapahtumien jälkeiseen aikaan ja pelattavaksi saadaan tietojen mukaan aivan uusi kaupunkialue. Myös Batmobilella pitäisi tietojen mukaan päästä ohjaamaan. 
Kyseessä on samalla Batman: Arkham -pelisarjan viimeinen peli eli finaali.

Vihollisiakin on varmistettu: Pingviini, Scarecrow, Two-Face ja Harley Quinn (Gamestopin mainosten mukaan Harley Quinn olisi myös pelattava hahmo combat ja preadator haasteissa)

Tässä vielä traileri, joka julkaistiin:







Kommentit

  1. Hurraa! Ihana uutinen! Tätä odotellessa pitänee pelailla tuo Origins, vaikka se ei niin hyviä arvosteluja ole saanutkaan kuin aiemmat osat. Huippua, että Rocksteady Studios palaa puikkoihin, sillä suorastaan rakastin etenkin Asylumia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret odotukset täälläkin! Luulen, että tämä Arkham Knight olisi koko pelisarjan paras teos, saa nähdä mitä se tuo tullessaan!

      Itselläni Asylum ja City ehdottomia suosikkipelejä, Origins oli myös ihan hyvä, mutta ei kuitenkaan niin tasokas kuin Rocksteadyn Batmanit. Senpä takia olen myös todella iloinen siitä, että Rocksteady palasi pelisarjaan mukaan. Tai no, pelihän on ollut tekeillä jo pidemmän aikaa, jos on uskominen Kevin Conroyn viime vuotiseen lipsautukseen... :D

      Poista

Lähetä kommentti