"Hei, tehdään simulaattori!"


Simulaattoreita on ollut iät ja ajat. Monet todellisuutta hakevat simulaattorit ovat vielä oikein hyviä ja mukavia, kuten vanhat tutut Farming Simulatorit tai Euro Truck Simulatorit. Mutta tämän vuoden aikana, lievää kummastusta ja joitain hauskuuttanut Goat Simulator tuli. Kyllä, vuohi simulaattori, joka on höystetty kaikenmaailman bugeilla ja sen tarkoitus on ollut hakea hauskuutta. Joillakin tämä tuntui jo oudolta, mutta omalla kohdalla tämä oli vielä sellainen "no kyllä tämä varmasti joitain hauskuuttaa, tätähän pelintekijät hakivat" tilanne. Monien pelaajien tietokoneita kyykyttäneen Goat Simulatorin jälkeen on tuntunut siltä, että erilaiset pienet pelistudiot ovat huomanneet tämän vuohipelin ja huomasivat, kuinka paljon huomiota se sai, olemalla siis aivan älytön. Monet pelinikkarit päättivät tehdä  (julkisuutta hakiessa/ tai saivat julkisuutta Goat Simulatorin siivellä, mutta olivat jo paljon aikaisemmin kehittämässä peliä) tämän seurauksena oman älyttömän simulaation ja tällä hetkellä kun katsoo tulevia (tai ilmestyneitä) simulaattoreita, niin ei enää tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.... Katsotaanpas mitä sieltä nyt on sitten tulossa... 


ROCK SIMULATOR 2014

Tämä simulaattori sai hyvinkin paljon huomiota, kun moni suurempi pelimedia otti tämän huomioon. Mitä siis tässä Rock Simulatorissa tehdään. Simuloidaan rokkistaran elämää? Tuossa olisikin jotain, mutta ei. Siinä ollaan kivi. Kyllä, luit aivan oikein, kivi. Olet siis koko ajan kivi, ja mitä kivet tekevät? Ovat maassa monia tuhansia vuosia, ehkä se joskus vierii vaikka jonnekin mäkeen tai tippuu järveen jonkin syyn takia. Tämä peli on Steamin Greenlight-osiossa, eli peliä ollaan kehitteillä. Kyseessä on free-to-play ja tekijät ovat "uhkailleet" Oculus Rift-tuella. Kyseessä on varmasti vuoden 2014 paras Actionia sisältävä peli. Alhaalta voitte katsoa pelin trailerin, oikein HD-laadulla jos kiinnostaa.



SMOKING SIMULATOR

Kyllä, sitten on vielä tupakoimis-simulaattori. Tämäkin peli on Greenlightissa. ps. Älkää ruvetko tupakoimaan!



GRASS SIMULATOR

Ruohoa, siis ruohoa. Tässä simulaatiossa sinä kävelet eri paikoissa ja näet ruohoa sekä puita. Pelin idea voisi toimia, jos peliin laitettaisiin hiukan enemmän kaikkea, niin siellä jaksaisi katsella maisemia ja niin edelleen. Mutta miksi lehmiä ja ase pitää olla mukana? Kehittäjä itse varmaan tietää. Peli on Steamin Greenlightissa.



TREE SIMULATOR

Ja tämä sankari on saanut varmasti ideansa Rock Simulatorista. Jos kivet ei kiinnosta, niin voit simuloida puuta. Kiinnostaako olla puu? No, jos kyllä, niin joudut odottamaan. Peli on kickstarterissa joukkorahoituksessa ja tarvitsee muilta 500 dollaria, 216 dollaria on tällä hetkellä kasassa ja 500 dollarin saamiseen on aikaa vielä 17 päivää. Saakohan kehittäjä rahansa? Voit katsoa trailerin tästä

BLANK SCREEN SIMULATOR

...Simuloi siis tietokoneen mustaa ruutua tai ihan tyhjyyttä, mistä näistä tietää. Taidan mieluummin sammuttaa tietokoneen aivan kokonaan.



Ja tämän kaltaisia simulaattoreita riittää. Voi tuntua todella hölmöltä, mutta moni näistä on saanut oikeasti mukavasti tukijoitakin. Eihän sitä tiedä, vaikka joistain näistä tulisi huippusuosittuja? 

Mitä mieltä te lukijat olette, ovatko nämä hauskoja pikku "pelejä" vai aivan jotain muuta? Onko teillä mielessänne joku samankaltainen simulaattori, joka ei ollut listassa? Kertokaa kommentit-osiossa!



Kommentit

  1. Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa. Ei ainakaan vitsi uppoa meikäläiseen yhtään. Pässi simulaattorin jotenkin vielä ymmärsin, mutta nämä muut onkin jo täyttä shaibaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä välillä miettii, että voisivat nuokin studiot käyttää aikansa johonkin muuhunkin kuin joidenkin kivi simulaatioiden tekemiseen :D

      Poista

Lähetä kommentti