PlayStation 4 -konsolin PSN-verkon kirjautumisongelman ratkaisu




Kuten moni tietääkin, joulun aikana hakkeriryhmä pisti Xboxin sekä PlayStationin omat konsoliverkot mukavasti sekaisin ja lieviä ongelmia on vieläkin. Xboxin verkot ovat tällä hetkellä suurin piirtein kunnossa(?), paitsi että Xbox Onen kaverilistatoiminnoissa voi vielä olla ongelmia. PlayStationin PSN-verkossa on vieläkin hiukan ongelmia, mutta verkkoon pitäisi kuitenkin tällä hetkellä jo päästä ja nettipelailua pystyy nyt harrastamaan PS4:lla. 
Kuitenkin jos et pääse kirjautumaan PSN-verkkoon PS4:sen ja oman reitittimen uudelleenkäynnistämisen jälkeen, kokeile seuraavaa (nimimerkillä itselläni toimi tämä):

1. Mene asetuksiin
2. Mene kohtaan "verkko"
3. Mene kohtaan "Määritä Internet-yhteys"
4. Valitse "Wi-Fi" tai "LAN", riippuu siitä kumpaa käytät
5. Valitse kohta "mukautettu"
6. Laita kaikki kohdat automaattisiksi, mutta MTU-kohdan tullessa vastaan laita siihen arvoksi 1473
7. Lopuksi tallenna muutokset

Kommentit

  1. Ei voi oikeasti ymmärtää mitä nämä haxorsuxor tyypit koittavat tässä oikein todistaa? Lähinnä aiheuttavat kiusaa useille kymmennilletuhansille pelaajille. Eivätkä mitään saavuta, paitsi sen "trololo ettepä pelaa". Ärsyttävää käytöstä, toivottavasti jäisi suurin osa ydinporukasta kiinni ja pimeimpään selliin jätettäisiin lojumaan. Itse en onnekseni sattunut nyt joulun aikaan pleikkarilla pelailemaan, koitin tosin käydä storessa mutta ei onnannu. Ei minun maailmaani siis kaada vaikkei aina toimikkaan PSN. Mutta en kyllä halua että tälläisten tapausten takia se ei toimisikaan.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Itsekään en PSN:ää jouluna käyttänyt, mutta kyllä harmittaa niiden puolesta ketkä sitä olisi halunnut käyttää. Olisi hauska kuulla näiden hakkereiden oikeat motiivit, koska jos he toimivat näin vain koska he pystyvät siihen, niin ei herran jestas. No, toivottavasti tällaisia tempauksia saadaan vähennettyä tulevaisuudessa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti