Aikaisemmat Unchartedit kääntyvät PS4:lle




Hyviä uutisia Uncharted-faneille: Sony on päättänyt julkaista kaikki aikaisemmat PS3 -konsolille olevat Uncharted-pelit PlayStation 4 -konsolille. Uncharted: The Nathan Drake Collectionin on tarkoitus päästä kaupan hyllyille Euroopassa 7. lokakuuta. Kyseistä pelipakettia on kehittelemässä monista muistakin Collection-peleistä tuttu Bluepoint Games.
Kuten monissa muissakin remasteroiduissa peleissä, myös tällä kertaa aikaisemmin julkaistut pelit saavat hiukan graafista päivitystä ja tietojen mukaan myös hiukan jotain muuta muutosta.
Pakettiin ei kuulu kuitenkaan aikaisempien pelien multiplayer-osuuksia, mutta The Nathan Drake Collectionin ostaneille on kuitenkin luvassa beta-pääsy tulevan Uncharted 4-pelin moninpeliin.


Kommentit

  1. Kyllähän nuo Unchartedit ovat sen verran timanttia että ne kaikki samassa paketissa ja vielä parannettuina versioina on pakkohankinta etenkin jos pelisarja on jollekin vielä tuntematon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samaa mieltä, näitä tällaisia paketteja ja parannettuja versioita suosittelen ehdottomasti, jos joku pelisarja on jäänyt kokematta. Parempaa diiliä on vaikea löytää :D

      Poista

Lähetä kommentti