Bethesdan E3 -pressi: Fallout 4, Dishonored 2, The Elder Scrolls Legends...



Bethesdan vuoden 2015 E3 -pressitilaisuus on nyt ohi ja tässä pieni yhteenveto paljastuksista:


Fallout 4 sai julkaisupäivän


Kyllä, Fallout 4 sai julkaisupäivän: Peli tulee ilmestymään kauppoihin tämän vuoden puolella, nimittäin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle 10. marraskuuta 2015! 
Falloutista paljastettiin myös, että pelaaja voi valita hahmokseen kustomoitavan miehen tai naisen. Lisäksi tällä hahmolla on oma äänensä, ensimmäistä kertaa kyseisen pelisarjan historiassa. Muutamia muitakin paljastuksia tehtiin Falloutin osalta, joista suurimmiksi voisi sanoa äskeisten asioiden lisäksi The V.A.T.S. -systeemin paluuta, crafting -systeemiä sekä se, että ensimmäisessä Fallout 4 -trailerissa näkyvä koira on pelaajan kumppani, jolle voi antaa komentokäskyjä.
Tämän kaiken lisäksi Applen mobiililaitteille on tulossa Fallout Shelter niminen peli, jonka pitäisi olla ladattavissa pressin jälkeen.








Dishonored 2 on tulossa


Hiippailupelien ystäville tiedoksi: Arkane Studios julkisti, että salamurhaajahiippailupeli Dishonored saa jatkoa. Peli jatkaa aikaisemman teoksen tarinaa ja pelaaja saa ohjattavakseen joko aikaisemmasta pelistä tutun Corvon tai Emily Kaldwinin. Dishonored 2 on saapumassa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Julkaisuajankohtaa ei kerrottu.








The Elder Scrolls Legends tuo pelisarjan korttipeliksi


Blizzardin kehittämän Hearthstonen suosio ollaan ilmeisesti huomattu muuallakin, nimittäin monien korttipelien joukkoon on lähdössä myös Bethesda The Elder Scrolls: Legendsillä. Peli on Free-To-Play ja on tuloillaan PC:lle ja iPadille. Muuta ei vielä ole kerrottu.





Battlecry -peliin haetaan Beta-pelaajia


Battlecry on netissä pelattava Free-To-Play tiimipohjainen toimintapeli, joten jos peli kiinnostaa niin Beta-hakemusta vain kehiin (osoite näkyy kuvassa)

Bethesda.Net on tulossa

Kyseessä on sivusto, johon kootaan Bethesdan pelien tietoja, foorumeja yms. Ilmeisesti kyseessä on jokin uPlayn tai Originin tapainen sivusto. 



Uuden DOOMin pelikuvaa


Doomista ei muuta oikein kerrottu, pelikuvan näette alla olevasta videosta, jos peli kiinnostaa. Doom on aggressiivista räiskintää sisältävä peli, joka on tulossa PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.









JA lopuksi tietysti koko Bethesdan pressitilaisuus näkyville, jos joku sen haluaa katsoa:








Kommentit