Hyvää syntymäpäivää Peliaika! 3 vuotta!





Huhhuh. Onpas aika mennyt nopeasti, ainakin näin omasta näkökulmasta. Juuri tänä päivänä on nimittäin kulunut kolme vuotta siitä, kun ensimmäistä kertaa kirjauduin Bloggerin puolelle ja päätin huvikseni kokeilla, kuinka nämä blogisysteemit oikein toimivat. Tästä kokeilusta on sitten potkittu eteenpäin jo sen verran, että itselleni tämän Peliajan pitäminen on jo hauska harrastus monen muun harrastukseni rinnalla. Jos aivan totta puhutaan, niin en olisi uskonut kolme vuotta sitten, että tulevaisuudessa olisin blogini kanssa jopa näin pitkällä.

Kiitos kaikille lukijoille, jotka ovat jaksaneet lukea höpinöitäni pidempään tai vähempään aikaan, useammin tai harvemmin. Se lämmittää aina mieltäni, kun huomaa oman tekstin saaneen joltain henkilöltä huomiota, ihan vaikka ainoastaan sillä, että sitä tekstiäni on luettu. On hienoa, että joku jossain päin maailmaa ruudun toisella puolella ottaa kopin siitä tekemästäni tekstimassasta, jonka olen omilla sormillani näppäimistön avulla tunkenut internetin suureen maailmaan. Se on hieno tunne, joten suuret kiitokset!

Jos tutkitaan Peliajan historiaa, niin blogi on kolmen vuoden aikana muuttunut ainakin sisällöllisesti. Tiettyinä aikoina on korostunut tietynlaiset tekstit ja niin päin pois sekä välillä on tullut pientä pintaremonttia ulkonäön suhteen, lähinnä noiden sivupalkkien kustannuksella. Jotkin jutut ovat kadonneet (kuten kuukauden kyselyt) ja niiden tilalle on tullut jotain uutta, kuten uusimpana muutoksena joka viikkoinen pohdiskelevampi blogiteksti. Kuitenkin on yksi asia, joka ei ole blogissa ulkopuolisesti muuttunut alkuajoista ollenkaan: taustat ynnä muut graafisen puolen asiat. Tähän asiaan on kuitenkin tulossa muutos: blogin tausta vaihtuu Bloggerin valmiiksi annetusta taustasta minun henkilökohtaisesti kehittelemään taustaan muutaman tulevan viikon aikana. Samalla tulee muutakin pientä ja isompaa ulkonäöllistä muutosta. Muutoksen takana on tietysti blogin saaminen persoonallisemman näköisemmäksi (on välillä ollut hieman häiritsevää törmätä blogeihin, joissa on täsmälleen sama tausta kuin minun omassa), mutta samalla myös saada siitä selkeämpi ja helpompi lukuisempi. Yhtenä muutoksena tulee olemaan esimerkiksi silmille rasittava valkoinen teksti/ musta pohja yhdistelmän katoaminen. Alunperin tarkoituksenani oli saada kyseiset muutokset tämän viikonlopun aikana jo esille, mutta tarvitsen hiukan vielä lisää aikaa, jotta saan kehiteltyä ulkonäöstä mahdollisimman järkevän ja hyvän näköisen. Peliaika 2.0 on siis tuloillaan!

Kolme vuotta on jo mennyt ja toivottavasti luvassa on vielä lisää vuosia Peliajan parissa. Blogiahan jatketaan niin pitkään, kunnes sen tekeminen ei ole enää hauskaa eikä antoisaa. Kuitenkin edelliset kolme vuotta ovat olleet erittäin hauskoja, joten en usko Peliajan loppumisen olevan edes lähimailla.

KIITOS!

Kommentit

  1. Isot onnittelut täältäkin suunnalta blogille, toivotaan että edessä on vielä monia menestyksekkäitä vuosia! :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut kolmevuotissynttäreistä! Toivottavasti jaksat vielä pitkään kirjoitella blogiasi, sitä on ilo lukea :)

    Odotan mielenkiinnolla uutta ulkoasua. Hieno on tämäkin, mutta on hauska nähdä, millainen Peliaika 2.0 tulee olemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos!

      Mukavaa, että uusi ulkoasu kiinnostaa. Paljastan sen verran tuosta operaatiosta, että perusrakenne on suurin piirtein jo mielessä, mutta tällä hetkellä tasapainotellaan vielä hiukan graafisen ilmeen kanssa (useita vaihtoehtoja nimittäin jo tehty, mutta muutama on vielä mielessä) :)

      Poista

Lähetä kommentti