Peliaika "2.0" on täällä!




Nyt on aika heittää hyvästit blogin aikaisemmalle maapallo-ulkoasulle, nimittäin nyt Peliajalla on uudet vaatteet! Suurimmat muutokset ovat tapahtuneet lähinnä graafisen ilmeen muodossa, kuten varmasti huomasitte.  Pientä hienosäätöä on vielä tulossa (esim. sivut-osion puolella, sivupalkissa sekä tuon bannerin kanssa, koska siinä oleva teksti meni hiukan liian oikealle), mutta pääpiirteittäin "versio 2.0" on nyt valmis. 

Mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta? Mitää hyvää, mitä huonoa? Iskikö silmäänne jokin häiritsevä asia, joka tulisi korjata? Sana on vapaa!




Kommentit

  1. Oikein hyvältä näyttää! Kaiken kaikkiaan toimiva kokonaisuus. Tekstiä on helppo lukea ja yleisesti ottaen ilme on yksinkertaisen tyylikäs. Tykkään paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Kuvailusi kautta nousikin juuri ne asiat ilmi, mitä uudella ulkoasulla halusin saada aikaan! :)

      Poista
  2. En edellistä ulkoasua nähnyt, mutta tämä näyttää kivalta. Teksti on helppo lukea, ei liian kirkkaita värejä, mutta värikäs silti, kiva. :) Aloitin itse juuri kirjoittamaan blogia omista peli kokemuksistani ja pelailu harrastuksestani ja vasta nyt aloin etsimään muitakin peleihin liittyviä blogeja niin törmäsin tähän ja pitihän sitä jäädä vähän selailemaan, mitä kaikkea täältä löytyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta ja onnittelut oman blogin perustamisesta! Suomeen nimittäin ehdottomasti tarvitaan lisää peleihin keskittyviä blogeja!

      Poista
    2. Eipä mitään ja kiitos. :) Huomasin itsekin, että on hyvin vähän suomalaisia peleihin keskittyviä blogeja! (Voi olla etten edes ole kaikkia löytänytkään.) Pitäisi olla helposti googletettava sivu, mistä löytäisi kaikki olemassa olevat peliblogit suomesta, niin joku muukin blogien etsijä löytäisi ne helpommin. :)

      Poista

Lähetä kommentti