R6 Siege: Dust Line - Katsaus



Tom Clancy's Rainbow Six Siege on yksi niistä harvoista FPS-räiskintäpeleistä, joita allekirjoittanut on jopa oikeasti innostunut pelaamaan paljonkin. Tänään Siegeen pitäisi tulla uusi lisäosa nimeltään Dust Line. Alunperin ajattelin, etten näistä Siegen lisäreistä mitään kirjoita, mutta nyt on niin mielenkiintoisia asioita tulossa, että teen poikkeuksen. Kaikenlaista uutta on tulossa ja samalla myös muutoksia, joista otan tänne esille tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat:

  • 2 uutta operaattoria: Kyllä, kaksi uutta hahmoa, jotka näkyvät myös tämän tekstin pääkuvana. Kyseessä on Yhdysvaltain erikoisjoukon Navy Sealsin sotilaita, joista puolustava hahmo Valkyrie pystyy heittämään liimautuvia kameroita eri paikkoihin, kun taas hyökkäävä Blackbeard on aseistettu kiväärillä, jossa on kilpi. Taktikointi näyttää kummankin hahmon kautta paranevan, ainakin jos on yhteen pelaava tiimi. Hahmot maksavat joko 25000 Renownia tai 600 R6 krediittiä.
  • Uusi Border -pelikartta, joka on kaikille pelaajille ilmainen. Kartta sijoittuu Lähi-itään, ja kyseessä on ilmeisesti eniten avoin kartta, mitä Siegessä ollaan nähty. Erilaista toimintaa luvassa.
  • Dust Line Weapon Skinejä lisää. Omia aseita pääsee koristelemaan uusilla teemoilla, ja suurin osa näistä skineistä maksaa joko R6 krediittejä tai aivan oikeaa rahaa.
  • Headgearia! Omia operaattoreita voi nyt Renownien avulla kustomoida pään alueelta eri vaihtoehtojen avulla. Hauska lisä, ja tuo ainakin vaihtelua. Saapa nähdä, että kuinka iso tulee headgear -valikoima olemaan! Toivottavasti jokaisen omille suosikkihahmoille löytyy komeita vaihtoehtoja.

Esimakua headgearista



  • Charmsit tulevat! Charmsit ovat pieniä koristeita, joita voi laittaa omaan aseeseen tuomaan onnea. Tällä hetkellä charmseista löytyy muun muassa jokainen operaattori, kuusi erilaista mitalia sekä yksisarvinen. Mitään suoranaista hyötyä näistä ei ilmeisesti ole, mutta ainakin voi nyt koristella enemmän, jos niin haluaa.
  • Jokaisen erän tauolla pelaaja pystyy varustuksen valinnan lisäksi kustomoimaan niitä. Ei suoranaisesti mikään merkittävä muutos tai edes tärkeä sellainen, mutta kuitenkin hyvin käytännöllinen ja mukava lisä. Toisaalta, tämä muutos kuitenkin mahdollistaa myös omien taktiikoiden pieniä muutoksia, jos esimerkiksi vaihtaa oman aseen tähtäintä tai laittaa siihen vaikka vaimentimen. 
  • Voittoruutu. Toisin kuin aikaisemmin, nyt voittava joukkue saa ottelun loppuun oman voittoruudun. Jos ei muuta, niin on se nyt hienoa nähdä oman joukkueensa seisovan vierekkäin voitokkaan matsin jälkeen, vai mitä?
Voitto!


Kaiken tämän lisäksi muutamat operaattorit saavat pieniä, mutta melko merkittäviä muutoksia:

  • Tachanka saa nyt helpommin että nopeammin käytettyä omaa LMG -asettaan. Tämä nostattaa todella paljon Tachankan hyötyä otteluissa, ja todennäköisesti tämän muutoksen myötä myös tulivoimaa saadaan nopeammin kuin ennen.
  • IQ:n omistama sähkölaitteiden tunnistin saa muutoksia. Kun aikaisemmin laite tunnisti vain, että jossain on jokin laite, niin nykyään tämän tunnistimen ruudun kautta voi nähdä ääriviivoina, että mikä laite on missäkin. Hyvin kätevä muutos!
  • Montagnen kilpeä parannetaan siten, että se suojaa enemmän myös sivuilta. 
  • Buck saa granaatteja sekä reduce recoilin, mutta menettää samalla aseensa kantamaa.
  • Frost ei enää omista Nitro Celliä, vaan se on vaihdettu Barbed Wireen. Hyvä muutos, nimittäin Frost on ollut melko voimakas operaattori aikaisemman Black Ice -lisärin myötä.
  • Thatcherin EMP -granaatti menettää hieman kantamaansa räjähtäessään. Ubisoftin mukaan kantama oli ennen 7 metriä, mutta nyt se tulee olemaan 5,2 metriä.
  • Sledge menettää Breach Chargen, mutta saa tilalle Stun granaatit.
  • Thermite menettää Frag granaatit, saa tilalle Stun granaatit
  • FBI Swat Recruitin kilpihahmo omistaa nyt raskaamman varustuksen, joka tekee hahmon armorin tasoksi kolme ja nopeuden yhdeksi.
Lisäksi monet aseet saavat pientä muutosta kantamiinsa ja niin päin pois, mutta merkittävää on, että Stun granaatit räjähtävät jatkossa sekunnin jälkeen osumasta, kun aikaisemmin se tapahtui kolmessa sekunnissa. Todella iso muutos ja tämä luo hyvin paljon yllättäviä tilanteita lisää Siegeen.

Aivan kaikki pienetkin muutokset voit käydä katsomassa Siegen omilta sivuilta, eli TÄMÄN linkin takaa.

Tekstin kuvat ovat Rainbow Six Siegen omilta kotisivuilta.





* Muokattu 11.5.2016 klo 9:31 - lisätty traileri






Kommentit

  1. Ihan mahtava kun teit tästä postauksen! En ollut kaikkia uutuuksia kuullutkaan vielä ja kehnon englannin vuoksi en ole jaksanut lukea englanniksi noista lisäyksistä. :D Joten kiitos!

    Tuo oman hahmon (pään) muovaaminen on tosi mahtava juttu! Tykkään aina kun on mahdollisuus pelissä päästä muovaamaan edes jotenkin skineillä tai muulla vähän erilaisemmaksi, ettei jokainen ole toisensa kopio. Tuo kivaa väriä peliin. :)

    Lisäksi hahmojen muutokset ovat hyviä! Mahtavia lisiä. Itselläni ollut tämä peli tauolla nyt jo jonkun aikaa, kun tullut pelattua enemmän sitä overwatchin betaa ja sitten on ollut päiviä kun ei vain jaksa pelata mitään ja päiviä kun pelaa vain yksinpelejä. Joten nyt tuli uutta potkua tähän peliin ja voisi taas pistää pelin tulille ja lähteä katsomaan uusia muutoksia! Jos tämä nyt siis tänään ilmestyy? Pitää illalla pelata. :)

    Ja hei, onhan se nyt mahtava nähdä oma joukkue komeilemassa pelin päätteeksi yhdessä. ;) Vaikkei siitä mitään suurempaa hyötyä ole, niin ainakin se, että näyttää kivalta! :D Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihan hyviä muutoksia ja nämä uutuudetkin vaikuttavat yllättävän hauskilta lisiltä, vaikka ne eivät mitään hirveän mullistavia olekaan. Antaa se kuitenkin lisää väriä peliin, mikä on hyvä :D

      Juu, kyllä tämän pitäisi tänään virallisesti tulla. Aikataulua en kyllä muista, kun taisi melkein jokaisella alustalla ja eri puolella maailmaa tulla eri aikoina. Veikkaisin, että olisi jo tullut iltaan mennessä :)

      Poista

Lähetä kommentti