E3 2016 -Ennustuksia!




E3 on kirjaimellisesti jo aivan nurkan takana. Huhumyllyt jatkuvasti kiihtyvät, ja on jopa muutama huhuiltu peli virallisesti mainittu jo tulevan, esimerkiksi Watch Dogs 2 ja Injustice 2 (jes!). Huhuilua on tehty vaikka mistä aiheista, mutta ajattelin nyt luoda oman postauksen ennustuksistani tulevista peleistä, joita saatettaisiin jopa paljastaa. Huomioikaa kuitenkin, että seuraavat ovat vain ennustuksia, joista osa on heitetty jopa täysin hatusta (mutta eihän sitä koskaan tiedä!). Ennustuksia kehiin!





Uusi Crash Bandicoot -peli

Tätä on muutenkin ennustettu, ja itse toivon tämän toteutuvan. Jos Naughty Dogilla olisi vielä pokkaa, niin he tekisivät tästä Crashista vielä täysin alkuperäisten pelien tapaisen tai jopa uuden Crash Bashin. Eikö kuulostaisikin hyvältä? Huhuja on ollut myös, että Crash tulisi mukaan uuteen Skylandersiin PS4 -eksklusiivisena hahmona. Ehkä voisi tapahtua, mutta eikö se samalla vihjaisi vähän muutakin, vai mitä? Niin, ja tietenkin Naughty Dog näyttää Crashin kanssa uutta The Last of Us 2:sta.

Uusi Red Dead Redemption

Rockstarilla on ollut paljon puuhaa GTA Onlinen lisäreiden kanssa, mutta miltä kuulostaisi kokonaan uusi peli? Open World -länkkäripeli nykyiselle konsolisukupolvelle olisi oikeasti kova luu ja Rockstar varmasti haistaa tämän myös. Onko kyseessä sitten RDD -remastered vai jopa uutta jatko-osaa? Veikkaan jatko-osaa.

Bethesda räjäyttää E3:n

Tämä tuskin tapahtuu kirjaimellisesti, mutta Bethesdan pressitilaisuuden jälkeen maailmalla kuhistaan. Veikkaan, että huhuttu Skyrim -remastered tulee, mutta heti tämän jälkeen paljastetaan The Elder Scrolls 6. Eli toisin sanoen remasterointi ulos tänä vuonna ja uusi teos kauppoihin kahden vuoden sisällä. Tulemme todennäköisesti näkemään materiaalia myös Dishonored 2:sta, mutta voi olla, että jotain uutta Wolfensteinia tai jopa Ragea voisi tulla. Ehkä jopa kokonaan uusi IP?

CD Projekt Red paljastaa uutta tietoa Cyberpunk 2077:sta

Olisikohan aika kertoa enemmän tästä tapauksesta? Enemmän paljastava traileri, ehkä jopa pelikuvaa? Odotetaan jännityksellä, tai ainakin minä odotan. Tästä voi nimittäin tulla jotain suurta.

Uusi Destroy All Humans! paljastuu

Destroy All Humans! -pelisarjan paluuta on huhuiltu hyvin lievästi. Pelisarja ei koskaan ollut mikään suuri hitti, mutta miksi ei saisi kokeilla vielä kertaalleen? Jos tämä tulisi ja se olisi vielä hyvin toteutettu, niin täältä kyllä löytyisi yksi ostaja.

Uusi Buzz! -tietovisa

E3 ei välttämättä ole paras mahdollinen paikka paljastaa uutta Buzz -peliä, mutta toisaalta miksi ei. En tiedä, onko kehittäjien suunnalta intoa lähteä kehittämään uusia summereita PS4:lle, mutta varmasti sille pelaajia löytyisi, vaikka siitä tuskin mitään huippuhittiä tulee.

Spore 2 paljastetaan

Just do it. Ensimmäistä Sporea tuli pelattua todella paljon omalla kohdalla, joten Spore 2 olisi enemmän kuin tervetullut (eikä siis mitään Dark Sporea). Spore 2:n paljastus olisi varmasti yllätys, mutta toisaalta se voisi samalla olla menestys. Okei, Spore 2 on EA:n tuotos ja se kuuluu EA Play -tapahtumaan, mutta pakko se oli tässä mainita. Niin, ja EA Play -tapahtumassa nähdään urheilun ja Battlefield 1:n lisäksi uusi The Sims 4 -lisäri. Sekä uusi NFS.

Green Arrow -peli Rocksteadyltä

Tätä on vinguttu pitkään, mutta vinkuminen jatkuu edelleen. Se kuulostaa hyvältä, mutta se varmasti olisi myös sitä.

Metal Gear Solid -remasterointi

Hideo Kojima on itse todennut, että haluaisi nähdä MGS:n uusissa kuosissa, mutta hän ei itse sitä kuitenkaan tekisi. Jos Konami haluaisi parantaa mainettaan omissa silmissään edes hiukan, niin he voisivat toteuttaa tämän pelisarjan ensimmäisen osan remasteroinnin. Sellaisen voisi moni huolia, ja se on ainakin parempi kuin täysin uuden pelin luominen.

Uusi Rayman

Uudesta Raymanista on jo aika kauan aikaa. Ubisoft, haistanko minä uutta tasoloikkaa teiltä?

Remedy tekee kahta uutta peliä, joista kumpikaan ei ole Alan Wake. 

Ei Wakea, mutta miltä kuulostaisi uusi Max Payne? Täysin puhdas veikkaus vain, ei muuta.

Marvel vs. Capcom 4 paljastetaan

Street Fighter V:llä ei oikein mene hyvin, eikä rehellisesti sanottuna Marvelin pelitkään ole loistaneet. DC Comicsin peleillä taas menee hyvin ja sieltä on tulossa DC tappelupeli Injustice 2. Olisiko tässä Marvelin ja Capcomin vastaisku? Jos tätä ei tule, niin Capcom julkaisee sitten Super Hyper Street Fighter V Ready-To-Go Editionin. Ja Marvel julkaisee sitten uuden Spiderman -pelin.

Paradox paljastaa lisäreitä - ja paljon

Paradoxin omalla studiolla ei ole HOI4:n julkistuksen myötä enää mitään uutta peliä työn alla, vaan uskon heidän nyt painottavan panostaan aikaisempiin peleihin. Europa Universalis IV, Stellaris, HOI4 sekä Colossal Orderin Cities Skylines saavat jokainen uuden isomman luokan lisäosan. Totta kai myös saamme kuulla Obsidianin Tyranny -roolipelistä uutta tietoa.

Firaxis näyttää CIV6 -gameplayta sekä XCOM 2:n viimeisen lisärin

Civilization kuutosta nähdään varmasti. XCOM 2 paljastettiin nyt myös konsoleille, joten XCOM:ia tullaan myös näkemään, ja varmaan siinä sivulla sitten se viimeinen lisäosakin. Niin, ja The Bureaun jatko-osan varjo voi myös vilahtaa (ehkä). Se ei tosin tule omaan Firaxisin tekele, vaan 2K:n.

Media Moleculen Dreamsin beta- sekä julkaisupäivä julkisuuteen

Dreamsin aika alkaa olla käsillämme: Pari vuotta on jo kestänyt, joten tämän tapahtuminen ei olisi mikään ihme.

Uusi Metroid -peli

Uusi Metroid -teos niin Wii U:lle kuin tulevalle NX -konsolille. Nintendo on tosin painottanut heidän E3:staan uuteen Zeldaan, mutta uskon, että sieltä tulee kyllä muutakin. 

Uusi Quake paljastetaan

DOOM oli menestys, ja se tulee varmasti saamaan jatkoa. Uskon kuitenkin id Softwaren työstävän myös uutta Quakea. Olisi ainakin omaan korvaan melko loogista. 

Ubisoft luo oman "EA Accessin"

En tiedä miksi, mutta tämä voisi ihan hyvin olla mahdollista, Uplay ja oma maksullinen palvelu, miksi tätä ei ole vielä toteutettu? Nyt se voisi olla mahdollista, mutta mikä sen nimi voisi olla? Kenties "Ubisoft Success"?

Half-Life 3 paljastetaan

Mutta E3:ssa on hei numero kolme aivan kuin HL3:ssa ja... Anteeksi vain, mutta ei tämä tule tapahtumaan. E3= Ei 3:sta.



Ohella varmasti näytetään myös Gears Of War 4:sta ja kai se God Of War 4 paljastetaan myös. Moni peli tulee näkemään päivänvalon, mutta mitä sinä luulet, että E3:lla nähdään? Mitä sinä haluaisit paljastettavan? Tullaanko näkemään upeasti käsikirjoitettuja gameplay-videoita? Kuullaanko sanaa "TV" useasti? Odotatko jotain tiettyä peliä? Sana on vapaa!


*Korjaus 12.6.2016 klo: 14.36 - Firaxis näyttää CIV6:sta, eikä CIV5:sta. My bad...



Kommentit