Kysymyspostaus: Kysymyksiä tulemaan!



Kesäkuu on alkanut ja lämpimät kelit sen kuin jatkuu. Huolimatta vuodenajasta tai celsius-asteikon kertomasta ulkolämpötilasta, niin tulee jatkuvasti täällä päin pohdittua, että mitä tulisi seuraavaksi kirjoittaa ja niin edelleen. Kesäkuu tulee nyt olemaan todennäköisesti melkolailla E3 -painoitteista, mutta ehkä jotain muutakin tullaan näkemään. Mieleeni tupsahtikin ajatus, että kun ajoittain on tullut pyyntöä erikoispostauksesta, niin voisin näin kesäkuun alkuun sellaisen tehdä. Pohdintojen jälkeen päädyin tähän tapaukseen, mutta sen onnistuminen vaatii teidän apua. Kyllä, juuri sinä siinä, joka luet tätä tekstiä tällä hetkellä. Tarvitsen apuasi, eli pyytäisin sinua lähettämään kysymyksiä!

Eli ajattelin kokeilla tällaista tempausta. Jos mielessäsi on kysymyksiä, joita haluaisit kysyä minulta liittyen peleihin, pelaamiseen tai vaikka blogailuun, niin nyt siihen on oiva mahdollisuus. Laitan tuonne alas linkin Google Form -sivulle, johon voi anonyymisti käydä laittamassa niin paljon kysymyksiä kuin sielu sietää. Toivoisin todellakin jokaiselta useampaa kysymystä, jotta ei tämän idea menisi täysin penkin alle. Kaikki kysymykset mitä tulee mieleen otetaan vastaan, kunhan ne liittyvät aikaisemmin mainittuihin teemoihin jollain tavalla (kyseessä kun on kuitenkin peliblogi, niin en nyt aio vastata henkilökohtaisiin kysymyksiin, mitkä enemmän sopisi lifestyle -blogiin). 

Pyrin vastaamaan mahdollisimman moneen kysymykseen, mutta älkää hermostuko, jos jotain kysymystä ei oteta käsittelyyn. Suurella todennäköisyydellä siihen on jokin ihan pätevä syy. 

Nyt on siis aika kysyä, kun siihen on mahdollisuus! Pistäkää kaikki mahdolliset kysymykset vain tulemaan, mitä noista teemoista nyt mieleen tulee. Laitan tähän aikarajan, eli ensi viikon keskiviikkoon (8.6.2016) asti voit pistää kysymyksiä minulle. Sen jälkeen alankin sitten kehittelemään postausta ja vastauksia teidän kysymyksiinne. Yritän saada vastauspostauksen julkaistuksi ennen E3:sta. 

Kiitos kaikille kysymysten lähettäneille jo etukäteen!










Kommentit

  1. Kävin heittelemässä vähän kysymyksiä tuossa yksi päivä :) Ja nyt ihan tässä pakko kysyä, että miten tuollaisen kysely "lomakkeen" saa tehtyä, itsellänikin olisi tarvetta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kiitos!

      Tuollaisen lomakkeen tekeminen on melko yksinkertaista. Tarvitset vain Google-tilin, ja sitten vain luomaan Google Formsin avulla kaavaketta. Sieltä löytää sitten erilaisia tapoja vastata (monivalinta, vastausteksti, rasti ruutuun jne.) ja erilaisia asetuksia (voiko lähettää samantien uuden vastauksen, näkyykö lähetetyt vastaukset kaikille jne.), vähän kaikenlaisiin tarkoituksiin omansa. Kannattaa tutustua tarkemmin! Voit kyllä kysyä minultakin, jos tulee joku ongelma tai muu kysymys.

      Ja paikan löytää ihan googlaamalla "Google Forms". Se toimii melko samalla tavalla kuin Google Drive, Docs, slides, sheets jne. :)

      Poista
    2. Voi kiitos paljon! Pitää tutustua tuohon ja katsoa josko onnistuisin kehittelemään itselleni vastauslomaketta. :D Kyselen jos tulee jotain vaikeuksia vastaan, kiitos. :)

      Poista

Lähetä kommentti