Miltä kuulostaisi Coca-Cola PC? Sellainen on nimittäin olemassa





Esport on jatkuvasti suuressa kasvussa, eikä sinäänsä mikään ihme: E-urheilun ympärillä pyörii nimittäin todella suuria hintoja. Esimerkiksi The International 2016 Dota 2 -turnauksen pääpotti oli yhteensä 9 miljoonaa dollaria, jonka sitten sai omakseen kiinalainen joukkue nimeltä Wings Gaming. Toiseksi ja kolmanneksi päässeiden palkinnot eivät myöskään hirveästi kalpene pääpotin vieressä, nimittäin pari miljoonaa dollaria heillekin ei ole mikään maailman pienin summa. Tuskin siis yllättää, että monet firmat ovat kiinnostuneet tästä niin sanotusta "uudesta aallosta": Raha kun liikkuu suuntaan kuin toiseen.

Yksi näistä e-urheilusta kiinnostuneista firmoista on virvoitusjuoma yhtiö Coca-Cola, joka on omalla tyylillään tukenut niin e-sportia kuin joitain YouTuben tunnettuja pelaajatähtiä. Nyt vähän aikaa sitten TwitchConilla nähtiin myös tapa, jolla tavalla firmat saattavat herättää kiinnostusta pelaajakunnassa: Miltä kuulostaisi Coca-Cola -teemalla oleva pelikone?

Kyllä, luit aivan oikein. Maingear on tehnyt yhden Cola -PC:n, johon kuuluu kaksi kappaletta Nvidia GTX 1080 -grafiikkakortteja, Intel i7-6950X 10-Core -prosessori, 16 GB:tä (HyperX Fury DDR-2666) keskusmuistia sekä 512 GB M.2 NVMe SSD mallia Samsung 950 Pro. Melko tyyris paketti, ja vielä kun päälle pistetään komeat maalaukset sekä Cola -pulloa muistuttava jäähdytin Coca-Colan värisellä jäähdytysnesteellä, niin voi olla, ettei ihan kuka tahansa voi tuollaista äkkisältään edes itse rakentaa. Toisaalta tämä kyseisen "taideteoksen" voi voittaa, jos on uskominen seuraavan twiittiin:




Mitenkä on: Huolisitko tuollaisen laitteen itsellesi? Tai jos olisi mahdollista, niin kiinnostaisiko saada tietokone jollain toisella teemalla?



*Korjaus 15.10.2016 klo 10:26: Kirjoitusvirhe korjattu

Kommentit

  1. Olis ihan älyttömän hieno! :D Coca Cola on ihan ehdoton suosikki kaikista limppareista omalla kohdallani joten tuo olisi hauska! En välttämättä ostaisi itse, sillä uskonisin pelkän korin jo maksavan maltaita. :D Mutta olisihan tuollanen ainakin hauska koristekin kotona ja myös erittäin hyvillä osilla varustettu pelikone! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä se Coca-Cola ihan maukasta on. Ja ihan hyvältä tuo konekin vaikuttaa, tosin ehkä juuri elementissään enemmän ollessaan koristeena :)

      Poista

Lähetä kommentti