Joulukalenterin luukku 16: Viisi pelihahmojen erikoisinta vaihtoehtoista asua



Peleistä löytyy usein sisältöä, joka on selvästi tehty kieli poskella. Tähän kategoriaan lasketaan muun muassa pelihahmojen vaihtoehtoiset asut, joista löytyy useimmiten hyvin, miten sen nyt sanoisi, mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. Välillä asut ovat sitä luokkaa, että oikeastaan sitä alkaa jo miettimään, että "mistä ihmeestä tämäkin idea on repäisty".  Luukku 16 sisältää siis pelimaailman komeinta muotia viiden asun verran:


Kratos ja Cod of War

Lähde: godofwar.wikia


Spartan haamu eli tunnetummin Kratos on God of Warin päähahmo, jota moni voisi kutsua "äijien äijäksi". Kenties jopa kaikkien pelisarjojen tunnetuin brutaali hahmo Kratos on lähtökohtaisesti todella vaarallisen näköinen, mutta vaarallisuuden tunne katoaa, kun God of War II:ssa on mahdollisuus avata niin sanottu Cod of War -asu, joka antaa kyseiselle spartalaiselle kalan asun. Pukeutuminen kalaksi ei anna hirveästi katu-uskottavuutta Kreikan jumalien joukossa...


Ezio ja Raidenin asu

Lähde: assassinscreed.wikia


Metal Gearin yhdistäminen Assassin's Creediin ei itsessään ole uusi juttu: Onhan AC:ssä muun muassa ihan hauska easter egg eräässä välianimaatiossa, jossa pahvilaatikosta kuuluu ääntä ja kummallisesti se on pian kadonnut. Assassin's Creed Brotherhoodissa tämä on viety kuitenkin pidemmälle, kun Eziolle on mahdollista avata Raidenin asu. Hetkinen, cyborgininja 1500 -luvun alun Roomassa? Nyt on tainnut mennä aikakaudet ihan hiukan sekaisin.

Mario ja sammakkoasu

Lähde: mario.wikia



Mario -peleissä on ollut historian aikana vaikka kuinka erikoisia ja ikonisia asuja. Yksi esimerkki on lehden keräämisen myötä syntyvä lentävä hännällinen Mario, mutta samaan kategoriaan pääsee myös tähän listaan pääsevä sammakkoasu. Vesikenttiin hyvin soveltuva sammakkoasu on persoonallinen ja olisi todella mielenkiintoista tietää, että mikä on ollut ideana tähän kyseiseen ikoniseen pukukokonaisuuteen. 


Zack ja alien -asu

Lähde: deadoralive.wikia

Dead or Alive on tunnettu ihan kelpona tappelupelinä, mutta se tunnetaan lähinnä enemmänkin pelin hahmojen asuista, joista on joskus kehittynyt muutama kohukin. Yksi hyvin mielenkiintoinen asu on kuitenkin Zack -hahmolle saatava alien -asu. Mikähän on ollut ideana tähän teletapit -hahmoa muistuttavaan asuun, joka näyttää kuin se olisi tehty foliosta? Tähän tuskin saamme koskaan vastausta...


Resident Evil ja tofu

Lähde: residentevil.wikia


Kun lähden pelaamaan pelejä, niin en heti olettaisi pääseväni ohjailemaan tofua. Resident Evilissä tämä on silti mahdollista. Tofulla pelaaminen on kuitenkin siinä rajoilla, että katsotaanko se kokonaan omaksi hahmoksi, mutta tapaus sen verran persoonallinen, että se on ansainnut paikkansa tässä listassa. Tofulla pääsee pelailemaan Resident Evil 2:ssa (The Tofu Survivor -minpeli) ja nähdään se myös vihollisena  Resident Evil: The Darkside Chroniclesissa.



Mitä erikoisia asuja peleistä sinulle tulee mieleen?



Kommentit