Joulukalenterin luukku 22: Viisi upeaa pelitraileria vuodelta 2016


Pelitrailerit ovat iso osa pelikulttuuria. Trailereilla esitellään ensinnäkin peliä, mutta niillä on tarkoituksena myös herättää kiinnostusta kuin hypeä kuluttajien joukossa. Trailerit ovat täten tärkeä palanen markkinoinnissa, joten niihin kannattaa myyntien kannalta panostaa. Luukun 22 takaa löytyy viisi pelitraileria tältä vuodelta, jotka tavalla tai toisella sai aikaan "upeaa!" -fiiliksen sitä katsoessa. Tämä luukku menee jälleen henkilökohtaisten mieltymysten mukaan, joteen älkää ihmetelkö, jos joku upea traileri ei tähän listaan nyt päässyt. Kommentointikenttään voi sitten lisäillä myös teidän suosikkejanne!


Deus Ex: Mankind Divided - julkaisutraileri:


Adam Jensen on allekirjoittaneen mielestä pelimaailman äijien äijä Big Bossin ohella. Itse asiassa Jensen on hahmo, jonka pukeutumistyylinkin voisin kopioida suoraan hiustyylistä lähtien. No, itse asiaan. Deus Ex: Mankind Dividedin julkaisutraileri oli omaan silmään todella houkutteleva ja pelin teemakin tuntui jälleen Deus Exin tapaisesti todella mielenkiintoiselta. Mankind Divided on kuitenkin vielä kokematta, mutta toivottavasti tähän saadaan pian poikkeus.


Hearts of Iron IV: Take Action -julkaisutraileri:


Hearts of Iron IV:n julkaisutraileri ei ehkä ollut se kaikista toiminnallisin traileri tai "wow" -fiiliksiä herättävä tapaus, mutta aidot videomateriaalit toisen maailmansodan ajoilta ja historiallinen tarinointi sen ohella toi tunnelman, jota mikään muu traileri ei ole onnistunut tämän vuoden osalta tekemään: Pääsisipä jo muuttamaan historiaa (tai toistamaan sitä)!

Civilization VI -julkaisutraileri:


Civ 6 -pelin traileri oli miellyttävä kokemus. Harva traileri on onnistunut luomaan samanlaisen positiivisen olon kuin tämä. Okei, traileri sisältää muutaman sotakohtauksen, mutta silti se onnistui jotenkin luomaan positiivisuutta, optimismia kuin uskoa ihmiskuntaan. Tätä harvemmin näkee pelitrailereissa ja siksi kyseinen videopätkä onkin jäänyt mieleen.


Death Stranding - Teaser Trailer (TGA):


On sinällään hauskaa seurata sivusta, kun nyt Death Strandingin seurauksena Hideo Kojiman teoksia on alkanut entistä useampi pelaaja seuraamaan ja porukka on ihan kujalla menosta. Kyllä, Kojiman pelejä aikaisemmin pelanneet ja seuranneet (kuten minä) olemme yhtä kujalla, mutta tämä on sitä perinteistä Kojimaa, joten uusille tulokkaille onkin tässä hiukan totuttelemista. Itse asiaan, Death Strandingin TGA -traileri herätti minussa paljon kiinnostusta ja tietyllä tasolla se alkoi minussa herättämään niitä tuttuja Metal Gear -fiiliksiä jostain syystä. Muutamia muitakin mielenkiintoisia bongauksia kyseisestä trailerista tuli tehtyä (esimerkiksi liittyen lopussa näkyviin sotilaisiin), mutta ehkä niistä voisi joskus tehdä kokonaan oman postauksen? No kuitenkin, tässä Death Strandingin traileri, jota tähdittää Mads Mikkelsen ja Guillermo Del Toro.



South Park: Fractured But Whole - E3 2016 -Traileri:


South Parkista voi olla useaa mieltä, mutta itse lasken sen niin kaikista tyhmimpien kuin parhaimpien animaatioiden joukkoon. Siksi on upeaa, että ensi vuonna tullaan näkemään jälleen täysin uusi South Park -videopeli, jonka nimessä on todella huono sanaleikki, eli Fractured But Whole. Jälleen on luvassa poliittisesti epäkorrektia ja niin sanottua huonoa huumoria, mutta hei, kaikkea ei tarvitse ottaa niin tosissaan. Kyseisen pelin E3 -traileri näytti jälleen tuttua South Park -huumoria ja täytyy sanoa, että jonkin sortin "shots fired" -elementtejä nähtiin tässä trailerissa näitä oikean maailman supersankarifirmoja kohtaan...


Mitkä pelitrailerit sinulle jäi tämän vuoden osalta mieleen?



Kommentit