Joulukalenterin luukku 23: Viisi hahmoa, jotka tarvitsevat oman pelin


Maailmassa on läjä hahmoja, joista voisi hyvin tehdä loistavan elokuva, TV-sarjan tai vaikka pelin. DC Comics ja Marvel ovat varsinkin tarttuneet viime aikoina juuri tähän naruun, nimittäin heiltä on tullut ja on tulossa paljon materiaalia juurikin heidän sarjakuvista tutuista hahmoista, joita ei olla hirveästi valkokankaalla nähty. Nyt kuitenkin näin toiseksi viimeisen luukun kunniaksi nostan esille viisi hahmoa (tai ryhmää ynnä muuta), joista saisi hyvä pelin aikaiseksi. 


Green Arrow


Green Arrowin omasta pelistä olen rummutellut täällä blogissa jo iät ja ajat, eikä mielipide ole  tästä edelleenkään muuttunut. Pelin ei todellakaan tarvitsisi liittyä CW:n TV-sarjaan tai sarjakuviin, vaan hahmosta voisi tehdä täysin uuden kaanonin tähän peliin. Hauskana lisänä voisi tietenkin olla, että näyttelijöinä olisi juuri nämä CW:n tähdet (koska ovat he jo näytelleet omia hahmojaan eräässä LEGO -pelissä), mutta ei tämä mikään pakko ole. Paitsi että Paul Blackthorne pitäisi ehdottomasti saada pelialalle. Siinä on nimittäin näyttelijä, joka osaa vetää poliisin roolin aivan loistavasti. Ja edelleen on toiveena, että jos Arrowista tehdään peli, niin sen tekijäksi Rocksteady Studios tai WB Games Montréal. 


Wonder Woman


Wonder Woman on kyllä esiintynyt Green Arrowin tapaan Injusticessa, mutta oma peli puuttuu edelleen. WW olisi todella mielenkiintoinen hahmo, josta saisi Arrowin tapaan väännettyä melkoisen tapahtumarikkaan pelin. Kop kop siellä Warner Brosin ja DC Comicsin puolella, tässä olisi muutamat hyvät vinkit liittyen uusiin peleihin!


Suicide Squad


Suicide Squad on tällä hetkellä pinnassa, joten siitä olisi nyt hyvä aika tehdä myös peli. Kyseistä peliä on itse asiassa huhuiltu jo pitkään, mutta viimeisimpien huhupuheiden mukaan pelin kehitys olisi jäädytetty. No, Suicide Squadista saisi kuitenkin hyvän pelin aikaiseksi JA mieluiten sellainen peli, jossa Suicide Squadin idea on samanlainen kuin sarjakuvissa. Jos olen käsittänyt oikein, niin tässä elokuvassa kyseisen ryhmän puuhat eivät ole ihan sitä perinteistä Suicide Squadia, mitä sarjakuvissa olemme nähneet. Ilmeisesti myös hahmojen kuvaukset ovat hiukan erilaisia, ainakin mitä nyt olen ymmärtänyt näistä "miten hyvä suhde Harleylla ja Jokerilla on". Tämä varsinkin särähtää korvaani, nimittäin tämän parivaljakon suhde on iät ja ajat ollut kuvaus juurikin todella epäonnistuneesta suhteesta. No, en osaa tästä sanoa enempää kun en ole vielä leffaa nähnyt, mutta ehkä tähän tulee vielä muutos!

Mikä tahansa Fablesin hahmo


Fables on yksi omista suosikkisarjakuvistani, joten olen valmis näkemään videopelin tästä sarjakuvasta melkeinpä minkä tahansa hahmon näkökulmasta. Yksi peli Fablesista ollaankin nähty, eli Telltalen "The Wolf Among Us", mutta koska tästä sarjasta saisi huomattavasti paljon enemmänkin aikaan, niin ei kuin uutta peliä kasaan. Jokin point & click -mysteeriseikkailu Fablesin maailmassa voisi olla esimerkiksi ihan kiva tapaus. 

Taskmaster



Taskmaster on todella mielenkiintoinen hahmo, mutta osittain ymmärrän, miksi hahmosta ei olla vielä saatu aikaan omaa peliä: hahmon tuominen peliin pelattavaksi hahmoksi voi olla melkoisen haastavaa. Taskmaster nimittäin pystyy kopioimaan mitä tahansa fyysistä suoritusta, kunhan hänen fysiikkansa riittää siihen. Miettikäähän peli, jossa pelattavalla hahmolla olisi tällainen ominaisuus: Voisi olla melkoista "wow" -fiilistä kerrakseen. Tämä tosin vaatii ponnisteluja pelimekaniikan suhteen, mutta ainakin itse jään elättelemään toivoa, että pääsisimme vielä joskus pelailemaan Taskmaster - The Video Gamea.


Mikä hahmo sinusta ansaitsisi oman videopelin?



Kommentit