The Legend of Zelda: Breath of the Wildin syntytarina videosarjan muodossa



Nintendo on julkaissut omalla YouTube -kanavallaan kolmiosaisen videosarjan liittyen heidän uusimman pelin The Legend of Zelda: Breath of the Wildin luomistyöhön. Videosarja oli sen verran mielenkiintoinen, että haluan jakaa tämän teidän kanssa blogin kautta.

Kolmiosaisen videosarjan yksi jakso on noin kymmenen minuutin pituinen, eli koko sarjalla on pituutta yhteensä puolen tunnin verran. Jokainen jakso sisältää myös oman teemansa: Yhdessä puhutaan tarinasta ja sen hahmoista, toisessa kerrotaan pelisuunnittelun aloittamisesta ja kolmannessa keskustelun keskiössä on avoin pelimaailma ja sen luomat mahdollisuudet. Sarja on melkoisen hyvä läpileikkaus muutenkin Breath of the Wildin kehittämisestä, nimittäin ohessa käydään läpi myös pelin musiikkia kuin hylättyjä ideoitakin.

Sarjassa puhumassa nähdään tuottaja Eiji Aonuma, tekniikkajohtaja Takuhiro Dohta, ohjaaja Hidemaro Fujibayashia, taiteellinen johtaja Satoru Takizawa sekä äänipuolen ohjaaja Hajime Wakai.



Alta löydät sarjan kokonaisuudessaan. Puhe videoissa on japaniksi, mutta ne sisältävät englanninkieliset tekstitykset. Sarjan videolähde on Nintendon virallinen YouTube -kanava:


The Beginning



Story And Characters



Open-Air Concept






Kommentit