maanantai 31. heinäkuuta 2017

Gamescom 22.-26.08.2017
Vaikka maailman tunnetuin pelitapahtuma E3 on jo takanapäin tämän vuoden osalta, niin se ei tarkoita muiden isojen tapahtumien poissaoloa: 22.08.2017 alkaa nimittäin toinen suuren luokan pelitapahtuma nimeltä Gamescom, joka kestää aina 26.08.2017 asti. Kyseinen messutapahtuma järjestetään Saksassa, tarkemmin Kölnin Koelnmesse-messukeskuksessa. 

Gamescom -messut ovat tunnettuja uusien videopelien kuin pelilaitteiston esittelyistä. Huomioitavaa on myös se, että kyseiset messut ovat kaikille auki, kunhan maksaa tapahtuman liput. Jos siis kiinnostaa kuulla uusimmat peliuutiset itse paikan päältä, tavata pelialan henkilöitä kuin kanssapelaajia tai kokeilla omin kätösin tulevia uutuuspelejä, niin sinulla on nyt siihen oiva mahdollisuus.

Gamescom on viime vuosina kasvattanut suuresti suosiota pelaajien keskuudessa. Kävijöitä Gamescomilla oli viime vuonna huimat 345,000 henkilöä, joka tekee tapahtumasta maailman toiseksi suurimman pelitapahtuman kävijöiden suhteen (kärkeä pitää Asia Game Show). Lukuun lasketaan mukaan myös paikalla olleet noin 6000 toimittajaa kuin 700 näytteilleasettajaa, joita saapui 88 eri maasta. Tapahtuma on saanut niin suuret mittasuhteet, että tänä vuonna pelitapahtuman saapuu avaamaan itse Saksan liittokansleri Angela Merkel. 

Tapahtuman menoa voi myös seurata sosiaalisen median kautta, muun muassa Twitterissä (LINKKI) ja Facebookissa (LINKKI).

Elokuun lopulla tulemme jälleen kuulemaan uusia, kenties jopa suuria peliuutisia. Kaikki tapahtuman tiedot löytyvät Gamescomin omilta nettisivuilta, eli http://www.gamescom-cologne.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti