Luo omaa propagandaa ilmaisen XCOM 2: War of the Chosen - Propaganda Centerin avulla

Tässä yksi luomani kuva
Taktisen strategiapelin XCOM 2:n tuleva lisäosa War of the Chosen lupailee huikeasti lisää uutta pelattavaa. Mitä olen tästä lisäosasta lukenut ja nähnyt pelikuvaa, niin lupailut näyttävät todellakin pitävän paikkaansa. Lisäosan saapumiseen on kuitenkin vielä noin viikko aikaa, joten XCOM -fanit saavat vielä odotella jännityksen vallassa tulevia koitoksia. Firaxis kuitenkin tarjoaa odotukseen ilmaista XCOM -puuhailtavaa; studio nimittäin tarjoaa pelaajille mahdollisuuden luoda omaa XCOM -maailmaan liittyvää propagandaa.



Mitä, propagandaa? Kyllä, luit aivan oikein. XCOM 2: War of the Chosen - Propaganda Center on ilmainen (voit ladata kyseisen sovelluksen Steamiin TÄÄLTÄ) kuvanmuokkausohjelmaksi luokiteltava sovellus, jonka avulla pelaaja voi luoda omista XCOM 2 -hahmoistaan propagandajulisteita. Ohjelmaa voi toki käyttää muidenkin kuvien luomiseen, esimerkiksi meemien tekemiseen tai ihan vain omien soturien kuvaamiseen, eli Propaganda Centeriä voi käyttää ihan muuhunkin puuhailuun. Pelaajalle annettavat muokkausmahdollisuudet tosin nimensä mukaisesti kallistuvat tuonne propagandamaiseen tyyliin, mutta taitavissa käsissä kaikki on käytännössä mahdollista.

Mitä Propaganda Center siis sisältää? Ensinnäkin sovellus sisältää itse  XCOM 2 -pelistä tutun Character Poolin, jossa pelaaja voi luoda omia XCOM -hahmojaan. Character Pool on täysin sama kuin XCOM 2 -pelissä. Kyseisestä Poolista löytyy myös pelaajan XCOM 2:ssa luomat tallennetut hahmot, joten minkäänlaista porttausta ei tarvitse tämän osalta tehdä. Propaganda Centerissä luodut hahmot voi myös portata XCOM 2 -peliin, joten kaikki on hoidossa tämän osalta.

Tältä näyttää Photoboothin "etusivu"

Character Poolin lisäksi sovelluksesta löytyy itse Photobooth, jossa itse kuvanmuokkauksen taika tapahtuu. Kuvanmuokkauksessa pelaaja pystyy valitsemaan kuvasta löytyvät sotilaat, niiden asennot, eri kuvakulmat ja mukaan voi myös lisätä esimerkiksi tekstiä ja lukuisia valmiita taustoja, suodattimia, filttereitä ja kehyksiä, joita voi tosin valmiudesta huolimatta myös hieman muokata värien avulla. Kuvanmuokkaus itsessään on todella yksinkertaista, mutta toisaalta tämä johtuu myös siitä, ettei pelaajalle anneta mitään huikeita työkaluja kuvien luomiseen. Tästä huolimatta Propaganda Centerissä voi luoda todella näyttäviä ja upeita kuvia. Kuvat tallentuvat muuten koossa 720x1080.

Sovellus sisältää myös Photo Reviewin, jonka kautta pelaaja pääsee ihailemaan omia luomuksiaan. Tämän lisäksi sovellus sisältää perinteiset asetukset - ja poistu -painikkeet, joten muuta erikoista sovellus ei sisälläkään. Propaganda Centerissä luodaan yksinkertaisesti kuvia, joten sovelluksen mahdollisuuksien esittämiseksi laitan tämän postauksen loppuun muutamia omia luomuksiani. Ennen kuvien näyttämistä haluan muistuttaa, että kyseessä on edelleen ilmainen sovellus, joten kokeilu ei todellakaan maksa mitään. Ilmaiseksi sovellukseksi kyseinen Propaganda Center on vielä kaiken lisäksi ihan hauska tapaus, joten ainakin itse suosittelen tätä kokeilemaan, varsinkin jos kuvien luominen kiinnostaa.


OMIA LUOMUKSIANI:

Tähtäimessä.



Kyseinen kuva syntyi puhtaasti Randomize -painikkeella ja kyllä muuten syntyi komea kuva

Terminaattori?


Tämä kuva on kuin toimintaleffasta

Tämäkin kuva syntyi Randomize -painikkeen avulla.

No, hyväksytkö?

Jokainen varmaan tunnistaa kuvan tekstin viittauksen...

Planeetan vuoksi!

Yhdessä voittoon.


Tämä ei ehkä pidä täysin paikkaansa XCOM:ssa, mutta pakkohan tämä oli tehdä.

Yksinkertaisuudella saadaan ajoittain tyylikkäitä kuvia

Peukku pystyyn sille, joka tunnistaa mihin tulevaan peliin viittaan lauseella "Keep It Coming".




Kommentit