Kuukauden kyselyssä pieniä ongelmia



Tämän kuukauden kyselyssä on jonkinlainen vika (jälleen kerran), joka ei tallenna/rekisteröi kaikkia vastauksia. Tämä vain tiedoksi, että tällä kertaa kyselyn lopputulos ei välttämättä ole 100% täydellinen. Yritän tämän kuukauden ajan ottaa kaikki (mitkä kerkeän nähdä) vastaukset paperille muistiin.

Tähän vikaan minä en pysty vaikuttamaan, koska ongelmat ovat todennäköisimmin itse Bloggerissa. Toivotaan parasta, että Googlen miehet ja naiset saavat tämän korjattua pian.

Kommentit

  1. valitettavasti ongelmat bloggerin kyselyn kanssa ovat olleet ilmeisesti tiedossa jo pitkänkin aikaa (lue: yli vuoden?) eikä sitä olla siinä ajassa korjattu, liekkö korjataan ihan lähitulevaisuudessakaan. itselläni se on joskus nollannut äänestystulokset ja toisessa blogissa juuri huomasin ettei rekisteröinyt omaani äänestystäni. yksi vaihtoehto on käyttää ulkopuolisten kyselyjä mutta kyllähän sitä mielummin käyttäisi bloggeriin jo valmiiksi integroituja toimintoja... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, voipi olla mahdollista. Tammikuussa ja helmikuussa kysely taisi toimia minulla ihan ok (tai mistäs sen tietää, jos en vaikka ole kerennyt nähdä uutta vastausta). :(

      Pitääpi odotella,tuleeko sitä korjausta ollenkaan ja samalla voisi vaikka etsiä toista vaihtoehtoa tuolle Bloggerin kyselylle.

      Poista

Lähetä kommentti