10000 kävijää!



Tänään aamulla blogin kävijälaskuri näytti huimaa lukua (ainakin minun silmissä huimaa): yli 10000!
Tämän takia haluan kiittää kaikkia lukijota, jotka ovat jaksaneet lukea näitä juttujani!

Kun aloitin blogin pitämisen, niin en uskonut saavani tällaista kävijämäärää koskaan. Kaiken lisäksi tämä tuntuu todelta hienolta myös sen takia, että blogi ei ole vielä täyttänyt edes vuotta! Vuosihan tulee sitten täyteen lokakuussa ;-)
Todelta hienolta on myös tuntunut se, että blogissa käy aktiivisia kommentoijia. Iso kiitos myös heille, koska näistä kommenteista saa tunteen, että joku jaksaa oikeasti lukea näitä juttuja ( ja saa myös tietää, että useat kävijät käyvät monesti täällä, eivätkä ole ns. kertakävijöitä).

Tässä vaiheessa haluan vielä kiittää muutamaa henkilöä sen takia, että he ovat maininneet blogini omissa blogiteksteissään ja se on tuonut tänne aika paljon kävijöitä lisää. Eli kiitokset Mikolle ja Lil'n'Yellowille ! Käykäähän katsomassa heidänkin blogeja!

Tähän väliin haluan myös mainita, että sain kuulla että Googlen Google Reader ominaisuus lopetetaan. Eli jos seuraat blogiani Google Readerissa, niin tämä ei tule onnistumaan enää heinäkuussa (eli huomenna). Senpä takia voit seurata blogiani Bloglovinissa ja Blogilistassa !

Eipä tässä muuta. Kiitokset vielä ja hyvää heinäkuun alkua!

Kommentit

  1. Isot onnittelut hienon rajapyykin saavuttamisesta, olkoot monia vastaavia vielä luvassa! :D Itsekin arvostan kovasti aktiivisia kommentoijia vaikkei niissä mistään syvällisestä puhuttaisikaan kun se on tosiaan aina kannustava merkki siitä että joku on oikeasti vieraillut blogissa.

    Mitä tuohon blogin mainitsemiseen tulee niin ollos hyväs :) Mielellään sitä mainostaa sellaisia blogeja joissa käsitellään itseäkin kiinnostavia aiheita kun siinä voittaa itsekin siinä mielessä ettei kaikki blogit ole sitten vain jotain meikkausblogeja vaan että jotkut jaksavat pitää peliblogejakin :D

    Itsekin käytin Google Readeria melko paljon ja harmitus oli suuri kun kuulin että jostain käsittämättömästä syystä aikovat lopettaa noinkin erinomaisen palvelun. Onneksi muita melko vastaavia sivustoja on kuitenkin tarjolla, ainakin sellaiset kuin Feedly ja The Old Reader (jälkimmäinen on oma suosikkini). Molempiin voi importata blogi- ja muutkin syötteet Google Readerista kunhan siellä ensin exporttaa tilaukset erilliseen tiedostoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D

      Heh, onhan tuo totta että voittaahan siinä itsekin! Mitä tuohon peliblogeihin tulee niin on kyllä aika jännää, että niitä ei täällä Suomessa loppujen lopuksi paljoa ole... Tai sitten kaikki ne on jäänyt juuri noiden meikkiblogien ja muotiblogien jyrän alle :D

      Itseäkin hiukan ihmetyttää tuon Google Readerin lopetus. Siis eihän sen ylläpitäminen nyt Googlen rahoissa varmaankaan tunnu yhtään missään... Tai sitten tuntui. Voihan olla myös, että itse siellä Googlen päässä ovat sitä mieltä, että kyseessä on aika "turha" palvelu. Onneksi kuitenkin on noita monia samankaltaisia sivustoja, kuten nuo sinun mainitsemasi. Tosin tuo The Old Reader on minulle aivan tuntematon. Pitänee tutkia sitäkin joku päivä :D

      Poista

Lähetä kommentti