Batman: Arkham Origins - Kuvia, uusi assassiini ja faktaa


Nyt olisi aika kasata näitä Arkham Origins paljastuksia yhteen postaukseen. Kuvia on varsinkin julkaistu aika paljon (faktaa kuvateksteissä):
Gotham Citysta taidetta, taivaalla lentää Batwing

Mad Hatterilla pahat mielessä
Deadshot osuu aina kohteeseensa, ainakin hänen omien sanojen mukaan. Mitenköhän tällä kertaa käy?

Deathstroke ei näytä iloiselta...

Deathstroke pistää tuulemaan... Mukana myös ninjoja, joten onkohan League of Assassin mukana pelissä? Tai kenties Ra's Al Ghul tai kenties Talia? Aika näyttää...
Liitämistä Gothamin yllä

Pingviini näyttää paljon nuoremmalta kuin Arkham Cityssa. Mitähän Cobblepot tässä tilanteessa kertoo?

Kuvaa Batcavesta. Kyseinen paikka tulee olemaan muuten eräänlainen "Main Menu", jonka kautta käydään vaihtamassa asut jne. Kuulostaa mielenkiintoiselta!
Kuva näyttää aivan B-17 lentokoneen taiteelta, mutta sitä on vain muunneltu pitämään sateenvarjoa, jossa on Pingviinin logo. Hmmm... Mitähän täällä on tekeillä?
Batman vs. Deathstroke, joka on menettänyt maskinsa. Miksiköhän "The Terminator"ista on tehty noin vanhan näköinen, koska kyseessähän on Origins -peli? Toivottavasti peli kertoo sen...
Arkham Cityn Wii U -versiosta tuttu Shock Gloves on nyt myös Arkham Originsissa. Uudenlaista comboa kehiin!

Tavallinen lepakko vai onko se Man Bat? Jos kyseessä on Man Bat, niin pelkoa on luvassa!
Viisi virallisesti varmistettua assassiinia

Alimmassa kuvassa näytetään, että pelin kahdeksasta assassiinista on julkaistu jo viisi. Vähän aikaan sitten joku sai käsiinsä Arkham Origins -pelin trophyt ja päätti sitten julkaista ne internetiin. Trophyja lueskellessa pelistä paljastui myös yksi aivan uusi assassiini ja eräs toinenkin kuuluisa hahmo. Pistän kyseiset hahmo tänne, mutta joudutte maalaamaan tekstin, koska en halua spoilata eikä kyseisiä hahmoja ole WB Montreal ole vielä virallistanut kyseisiä hahmoja, vaikka nämä todella varmasti ovat mukana. Uutena assassiinina on Lady Shiva ja toinen "ei assassiini" on The Riddler eli Arvuuttaja.

Arkham Origins Blackgatesta on myös paljastettu traileri, joka paljastaa uusia hahmoja, jotka ovat mukana kyseisessä käsikonsoli-versiossa:


Trailerin aikana paljastuu, että mukana on myös Arkham Citysta tuttu Solomon Grundy ja assassiini Bronze Tiger. Onkohan Bronze Tiger yksi kahdeksasta assassiinista vai pyöriikö hän mukana vain "omana itsenään"? Eiköhän sekin paljastu piakkoin.




Kommentit