Joulukalenterin luukku 17: Viisi pelihahmon cameota toisessa pelisarjassa




Useat pelit ovat täynnä erilaisia easter eggsejä ja cameo -rooleja. Tämä esimerkiksi näkyy siinä, kuinka eri pelisarjojen hahmot päätyvät aivan toiseen pelisarjaan, välillä näkyvämmin tai salaisemmin. Luukku 17 painottuu juuri näihin cameoihin ja luukku esitteleekin viisi tällaista roolisuoritusta:


Lara Croft ja Shadow Warrior

Lähde: tombraiderforums.com

Lara Croft on tuttu näky Tomb Raiderin päähahmona ja useampi pelaaja on jopa toivonut Nathan Drakelle ja Croftille yhteistä peliä. Jos kyseinen hahmojen yhteensulauttaminen tapahtuisi pelin muodossa, niin se ei silti olisi Laralle ensimmäinen rooli oman pelisarjansa ulkopuolella: Lara on nimittäin näkyvillä legendaarisessa Shadow Warrior -pelissä, mutta tosin... kiinni jäänenä? Ja jos pelaaja on täysin brutaali, niin Shadow Warriorin cameo -rooli jääkin Laran viimeiseksi haudanryöstö -yritykseksi...


Heihachi Mishima ja Smash Court Tennis 2



Heihachi Mishima on tunnettu kovana taistelijana Tekken -sarjan myötä. Harva kuitenkaan tietää, että Mishima on myös taitava pallon käsittelijä tenniksessä. Smash Court Tennis 2:ssa voit ottaa mittaa Heihachista, jos tappelupelit eivät menneet ihan putkeen. Toisaalta vois myös pelata Heihachilla, mikäs siinä!


Solid Snake ja Evolution Skateboarding



Metal Gear -Easter eggsejä löytyy peleistä pilvin pimein, aivan kuin cameoitakin. Mielenkiintoisin Metal Gear -cameo on kuitenkin Evolution Skateboardingissa, jossa pääsee skeittailemaan itse Solid Snakella ja vieläpä hyvin tutussa Mother Basen ympäristössä. Missähän vaiheessa Snake on oppinut skeittaamisen taidon?

Mario & Yoshi ja Metal Gear Solid: The Twins Snake


Jos Metal Gearia näkyy muissa viihdetuotteissa, niin homma menee myös toisin päin: Metal Gearit ovat täynnä viittauksia eri elokuviin ja osittain myös peleihin. Nintendo GameCuben Metal Gear Solid: The Twins Snakessa esimerkiksi löytää eräästä laboratoriosta Mario ja Yoshi -figuurit. Ampumalla Mariota saadaan "1UP" -merkki ja ääni aikaan sekä ampumalla Yoshia kyseinen hahmo toteaa oman nimensä. Laboratoriota tutkiessa pelaaja voi löytää myös GameCube -konsolin. Hauskoja pieniä yksityiskohtia!


Altair ja The Witcher 2: Assassin of Kings

Lähde: Giant Bomb

Voi Altair parkaa: Vaikka Assassin's Creedeissä korkealta heinäkasaan hyppääminen onnistuu hyvin, niin The Witcherin maailman fysiikka ei toimi ihan samalla tavalla. Jos on uskominen Witcheriin, niin Altairin kohtaloksi koitui heinäkasa. Aika surullista...


Mitä pelihahmojen cameoita sinulle tulee mieleen?





Kommentit