Splatoon 2:n viimeinen Splatfest starttaa 18.7.2019



Splatoon 2 -pelissä eletään historiallista aikaa, kun 18.7.2019 järjestetään pelin viimeinen Splatfest. Splatfestit ovat pelin tapahtumia, joissa pelaaja pääsee valitsemaan kahdesta vaihtoehdosta oman tiiminsä (esim. kissa vai koira) ja tiimit taistelevat keskenään Turf War -pelimuodossa. Tapahtuman lopussa julistetaan pippalot voittanut tiimi. Tapahtuman palkkioina on Super Sea Snaileja, joiden avulla pelaajat pystyvät parantamaan omia varusteita. Tapahtuma on tunnettu myös näyttävyydestään, nimittäin tapahtuman aikana pelin "aula" Inkopolis Plaza muuttuu juhlavaksi festariksi. Persoonallisen säväyksen saa myös otteluiden kentät.

Splatoon 2:n kohdalla juhlat alkavat kuitenkin olemaan juhlittu. 18.7.2019 kello 15:00 alkaa pelin viimeinen Splatfest nimeltä Splatocalypse, ja Splatfestin tunnelmista voi nauttia 21.7.2019 asti. Viimeisen Splatfestin joukkueet ovat Chaos ja Order (=Kaaos ja järjestys). Kumman tiimin kelkkaan aiot hypätä?

Splatocalypsen myötä Splatoon 2:n tukeminen lopetetaan hiljalleen. Splatoon 2 saakin täten 5.0 -päivityksen, jonka myötä peliin tuodaan kokonaan uusi pelimuoto: Turf War (Splatfest). Vaikka Splatfestit ovat juhlittu, niin pelaajat voivat kyseisen pelimuodon myötä hypätä aikaisempien Splatfest -kenttien pariin Private Battle -tilassa. Splatfest -kenttiä on yhteensä 25 kappaletta.

On muistutettava, että viimeisestä Splatfestistä huolimatta tämä ei tarkoita pelin loppua. Online -pelaaminen tulee toimimaan myös tulevaisuudessa, joten maalia pääsee räiskimään vielä pitkäksi aikaa Splatoon 2:n maailmassa. 

Kommentit