Yksi vuosi takana: Peliaika täyttää vuoden!




Tänään meni yksi rajapyykki rikki blogilla, nimittäin tasan vuosi sitten pistin Peliajan pystyyn eli tänään on blogin 1v "syntymäpäivät"!

Vuosi takana ja nyt tuntuu mukavalta. Tasan vuosi sitten en pystynyt kuvittelemaan, että kirjoittaisin vielä vuoden päästä tänne, varsinkin kun blogin perustaminen lähti aivan alussa toimintaan vain sen takia, että minua kiinnosti yksinkertaisesti miten nämä blogi-hommat oikein toimii. Kuitenkin tässä sitä vielä ollaan innolla kirjoittamassa!

Todella suurena yllätyksenä minulle on kuitenkin tullut se, että blogissa on käynyt lukijoita minun mittakaavassani todella paljon. Tällä hetkellähän tuo laskuri tuolla oikella laidassa näyttää yli 15000. Olen aivan oikeasti positiivisen yllättynyt tuosta määrästä. En olisi alkuvaiheissa pystynyt edes kuvittelemaankaan että blogissani olisi joskus noin paljon kävijöitä, mutta internetin surffailijat ovat näköjään löytänyt myös tänne ja osasta on jopa tullut ns. aktiivisia kävijöitä. Kiitokset siis siitä!

Mukavaa on ollut myös huomata, että jotkut ovat löytäneet Peliajan Twitter-sivun ja ruvenneet jopa seuraamaan sitä. Kiitos siitä ja kiitokset myös blogin YouTube-kanavan tilaajille. YouTube-kanava on ollut nyt hiukan hiljaiselossa, mutta kyllä sinnekkin niitä videoita tulee, että ei sitä ole unohdettu missään vaiheessa.

Jos jotakin henkilöä sattuu kiinnostamaan blogin tulevaisuus, niin voin sanoa sen verran, että samaa rataa jatketaan kuin ennenkin, eli mitään isoja tai pieniä muutoksia ei ole tulossa. Mutta jos niitä muutoksia jostain kumman syystä tulee, niin siitä pyrin aina ilmoittamaan niin blogin kuin Twitterinkin puolella.

Kiitos vielä kerran kaikille blogin lukijoille/seuraajille!

Meikäläinen lähtee nyt viettämään blogin synttäreitä ja suunnittelemaan blogin tulevia julkaisuja.

Heippa ja mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Lähetä kommentti