World Wide Maze (kokeilu)



Google on kova yhtiö kokeilemaan eri asioita. Nyt kyseinen yhtiö on kehittänyt hiukan erikoisen, mutta hauskan ja ilmaisen pelikokeilun. Nyt voit tehdä kuulapelin mistä tahansa nettisivusta!

Kyllä, luit aivan oikein. Nyt voit muuttaa Twitterin, Youtuben, oman blogisi tai vaikka Googlen Marble Madnessin ja Super Monkey Ballin tyyliseksi kuulapeliksi. Hieno idea kaikinpuolin, joten päätin itsekin kokeilla tätä. Pelissä on vielä monia pieniä bugeja, mutta ei niitä kannata ajatella. Tai no, oikeastaan itse jouduin ajattelemaan niitä, kun pelin kuvaaminen meni monet kerrat pieleen. Mutta nyt olen saanut videon kuvattua, jossa näkee pelin perusidean: Nettisivu muuttuu radaksi, kuula kehiin, keräile jalokiviä ja pääse maaliin. 


Video kannattaa katsoa isompana YouTuben puolelta.
Se onnistuu painamalla videon alapuolella olevaa
YouTube -merkkiä.

Täältä pääset itse kokeilemaan tätä Googlen huimaa ratahulinaa: http://chrome.com/maze/  . Tarvitset vain Google Chromen, jotta pääset pelaamaan tätä.
Minkälaiselta peli näyttää teidän mielestänne? Onko teillä kokemuksia tästä? Keskustelu on sallittua tuolla kommentit osiossa!


Kommentit

  1. Hauskan oloinen peli/kokeilu oli kyllä, täytyi tottakai testata heti ensimmäisenä omalla blogilla :D Tosiaan Marable Madnessia muistutti ja yksi samankaltainen joskin hieman järeämmällä kuulalla oleva peli on myös Rock of Ages josta tykästyin myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rock of Ages on hiukan tuntemattomampi minulle pelillisesti, kun olen katsonut vain ja ainoastaan pelin gameplay videoita YouTubesta, mutta eiköhän sekin tule joskus koluttua läpi :D

      Poista

Lähetä kommentti