Batman: Arkham Originsista vuoti kuvia ja tietoa


Eipä kauaan kestänyt, että uudesta Batmanista vuoti nettiin lisää kuvia. Eilen illalla siis tuli lisää kuvia tulevasta Batman: Arkham Originsista. Tässä ne nyt ovat:




Kuvat: Game Informer




Kuvia katsomalla voi jo päätellä, että pelissä on mukana Cobblepot eli Pingviini ja mafiapomo Black Mask.
Eli näinä muutamina päivinä on paljastunut jo kolme Batmanin vihollista, jotka ovat mukana pelissä jollain tavalla (Deathstroke). Tekijöiden mukaan pelissä pitäisi olla paljon Batmanin vihollisia? Mitähän on vielä tulossa? Veikkauksia?


Pelin tarinaa on myös hieman valoitettu:

Peli sijoittuu monia vuosia taaksepäin ennen Arkham Asylumin tapahtumia. Itse Arkham Originsin tarinat sijoittuvat Gotham Cityyn (ja todennäköisesti Gotham City on myös vapaa kaupunki). 

Tarkemmin sanottuna pelin aika sijoittuu jouluaattoon. Pelissä seurataan Batmanin alkuvuosia sekä sitä, kuinka hän ja moni superkonna on törmännyt toisiinsa.
Tarinasta on myös paljastettu pieni yksityiskohta: Black Mask tahtoo Batmanin hengiltä hinnalla millä hyvänsä (liittyyköhän tämä jotenkin Deathstrokeen? Hmm...)
Tarinaan on  saatu inspiraatiota sarjakuvista Batman: Year One sekä Legends of the Dark Knightista.

Warner Bros. on myös paljastanut, että PS Vitalle ja Nintendo 3DS:lle on tulossa aivan oma versio pelistä: Batman: Arkham Origins Blackgate.

Rocksteady Studios on myös sanonut, että he luottavat Warner Brosiin ja että he itse ovat myös innoissaan pelistä. 


Pelillistä tietoakin on paljastettu: Originsissa on sama pelimoottori kuin Arkham Cityssä sekä se, että pelissä tulee olemaan aivan uusia vihollistyyppejä.








Kommentit

  1. Looks like funnn! Toki tää prequel-tyyppinen lore-seikkailu on tällä hetkellä vähän käytetty idea, mutta meikäläisen kaltaiselle lore-loverille oikein makoista sellainen.
    Hyvä syy pelata City ja Asylum läpi ennen tämän julkaisua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää hauskalta ja toivottavasti se sitten on hauska :D

      Suosittelen itsekin Cityn ja Asylumin pelaamista läpi, koska eihän sitä tiedä jos tuossa Originsissa vaikka valoitetaan näitä kahta tarinaa jotenkin enemmän... Who knows...

      Poista

Lähetä kommentti