Nintendolta moni pelisarja saa jatkoa



Nintendon oma lähetys on nyt myös ohi ja ainakin nämä kolme peliä saivat huomiota varmasti todella paljon: Wii U:n oma Mario Kart, uusi Super Smash Bros. ja uudet Pokémon pelit X ja Y!

Wii U:n oma Mario Kart kantaa nimeä Mario Kart 8, joka on ns. suoraa jatkoa Mario Kart 7:lle. Pelissä on mukana myös aikaisemmasta pelistä tutut lentovälineet. Uusi ominaisuus pelissä on se, että pelaaja voi nyt uhmata painovoimaa ajamalla seinillä ja katolla. Peli saapuu vuonna 2014. Tässä pelin traileri, joka kertonee enemmän:



Uusi Super Smash Bros. tulee tällä kertaa 3DS:lle ja Wii U:lle. Peli sisältää monia tuttuja Nintendon hahmoja. Myös kaksi aivan uutta hahmoa paljastettiin tähän mättöpeliin: Animal Crossingin Villager ja Mega Man! Peli julkaistaan vuonna 2014.

Uusi Pokémon traileri taas näytti lisää pelikuvaa pelistä ja myös aivan uuden lajityypin: Fairy! Saa nähdä, mitä muuta sieltä on tulossa!



Myös Pikmin 3, The legend of Zelda: The Wind Waker, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, New Super Luigi U, Yoshi's New Island ja Super Mario 3D World pelit saivat huomiota direct-lähetyksessä. Tässä trailerit:


















Kommentit