Arkham Originsissa multiplayer!

¨

Huhut Arkham Originsin multiplayerista on nyt varmistettu. Ensimmäistä kertaa koko Arkham- pelisarjan historiassa nähdään multiplayer.

Multiplayerista ei vastaa WB Montreal, vaan monista kyseisen pelimuodon tekijänä tuttu Splash Damage.

Pelin multiplayer koostuu ns. 3 vs. 3 vs. 2 tekniikkaan. Kahdessa joukkueessa on kolme pelaajaa ja yhdessä sitten kaksi. Arkham Originsissa näissä kolmen hengen joukkueissa ohjataan joko Banen tai Jokerin kätyreitä, kun taas kahden joukkueessa päässään ohjaamaan Batmania ja Robinia.
Pelimuodossa kätyrit pyrkivät hallitsemaan avointa pelikenttää voittaakseen, kun taas sankarit pistävät kätyreitä kumoon voittaakseen. Kätyrien joukkueessa pystyy välillä ohjaamaan jopa Jokerilla ja Banella, kunhan tiimi saa hoidettua tiettyjä saavutuksia.

Sankareilla on pelimuodossa rajattomat elämät, kun taas kätyreillä on 25 elämää. Sankarit joutuvat tosin odottamaan pitkään jos he kupsahtavat kesken taistelun. Kätyrit voi taas herättää omia joukkojaan henkiin, jos he saavat sankarin pois pelistä.
Kätyrit eivät saa pisteitä pelkästään tapoilla, vaan heidän täytyy myös vallata tiettyjä alueita kentästä (joita tietojen mukaan on kolme).

Lähteiden mukaan ainakin omia ohjattavia kätyreitä pystyisi kustomoimaan miten haluaa, eli DLC:tä on varmasti tulossa.

Multiplayer on saatavilla PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle. Wii U.lle tätä pelimuotoa ei ole tulossa.


Kommentit

  1. Kuulostaapa messevältä! PvP:n ystävänä kuulostaa sellaiselta materiaalilta, jota mielellään odottaa, ja joka antaa pelille lisäarvoa.
    Toivottavasti toteutus on yhtä hyvä kuin idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin että toteutus on hyvä, ainakin jos firman kokemuksesta on kyse. Tosin onhan noita "floppeja" tullut ennenkin, kuten uusimman Tomb Raiderin multiplayer. Itse en ole sitä pelannut, mutta kuulemma aika huono se on...

      Kaikesta huolimatta uskon, että tämä multiplayer on hyvä :D

      Poista

Lähetä kommentti