Marraskuun 2013 kysely

Marraskuuta jo mennään ja sen mukana pitäisi pistää kasaan uusi kysely. Tällä kertaa aiheena on nuo ihastuttavat ja kauhistuttavat elokuvapelit. Eli pidätkö näistä tiettyyn elokuvaan perustuvista peleistä? Ovatko ne täyttä kuraa vai jotain kullan arvoista pelattavaa?

Vastausaikaa on tämän kuun viimeiseen päivään asti ja vastauslaatikko löytyy blogin oikealta laidalta. Omia kommentteja aiheesta voi laittaa kommenttina tähän tekstiin.

Viettäkäähän hauska marraskuu!

Kommentit

  1. Aivan ensiksi kiitos hyvästä blogista, tätä on ilo lukea. Mitä tuohon kysymykseen tulee, en ole itse törmännyt yhteenkään oikeasti hyvään elokuvaan pohjautuvaan peliin, sillä elokuvan tunnelma ei tunnu kertakaikkiaan välittyvän pelaajalle. Ainoat leffapelit, mitä voisin nykyään edes harkita, ovat nuo Lego-pelit, sillä ne ovat sentään tehty rehellisesti kieli poskessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mukavaa kuulla, että pidät blogistani :)

      Juuri tuo asia elokuvapeleissä on ongelmana, että niissä oleva tunnelma ei välity pelaajalle ja kaiken lisäksi monesti niiden elokuvien tarina ei välttämättä taivu videopeliksi. Itse olen törmännyt niin laidasta laitaan oleviin elokuvapeleihin (hyviä että huonoja), että huhhuh. No, kuka tykkää mistäkin.

      Poista

Lähetä kommentti