Gamecube-ohjainta Wii U:lle



Moni Nintendon ystävä varmasti muistaa hiukan jo vanhemman Gamecuben-ohjaimen ja sillä mätetyt tunnit esimerkiksi sellaisen pelin kuin Super Smash Bros. -parissa. Nintendo haluaa muistuttaa näitä aikoja ja on vastannut fanien pyyntöön: Nintendo Wii U:lle tuleva Super Smash Bros 4:ää pystyy pelaamaan Gamecuben-ohjaimella! Tähän tarvitaan vain Gamecube-ohjain ja adapteri, jonka Nintendo julkaisee markkinoille jossain vaiheessa, julkaisupäivämäärää ja hintaa ei ole vielä paljastettu.

Super Smash Bors 4 ilmestyy käsikonsoli 3DS:lle jo kesällä, mutta Wii U -versiota saamme odottaa vielä vuoden loppupuolelle.

Kommentit

  1. On tuo adapteri tietysti siinä mielessä hyvä, että nyt löytyy myös Nintendon valmistamana "virallinen" adapteri. Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta kun GC-ohjaimella pääsee pelaamaan erityisesti Wii U:lla, sillä ostin aiemmin tuollaisen adapterin ja hyvin on toiminut eikä maksanut 10 euroa enempää.

    http://www.mayflash.com/Products/NINTENDOWiiU/W007.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan noita adaptereita tehty vaikka mihin laitteelle, konsolille tai ohjaimelle, mutta näitä virallisia kapistuksia ei taas niin paljoa ole. "Virallisuutta" hakeville tämä on varmasti onnenpotku :D

      Poista

Lähetä kommentti