Gamescom 2016




Pian alkaa olemaan jo seuraavan isomman luokan pelitapahtuman vuoro. Saksan Kölnissä nimittäin järjestetään 17-21.8.2016 välisenä aikana Gamescom 2016 niminen tapahtuma, joka viimeistään tuo esille loppuvuoden kenties kovimmat peliuutiset meidän tavallisten kaduntallaajien tietoon. Toisin kuin kesäkuussa ollut E3, niin Gamescom on täysin avoin tapahtuma (tietenkin täytyy ostaa liput), eli jos innostusta riittää, niin eräänlaisen pelimatkan voi järjestää itselleen Saksaan ensi viikolla.

Tarkkaa aikataulua on vaikea sanoa ja sellaista tuskin mistää edes löytyy kokonaisuutena, mutta kannattaa seurata esimerkiksi sosiaalisessa mediassa eri studioiden ja julkaisijoiden päivityksiä, jos he esimerkiksi sattuvat striimaamaan joitain paljastuksia tai uutisia. Tapahtumaa voi myös muutenkin seurata somessa käyttämällä hashtagia #Gamescom2016. 

Tarkat ohjeet ja tiedot löytää Gamescomin omilta nettisivuilta, eli seuravaan linkin kautta: http://www.gamescom-cologne.com/gamescom/index-9.php.

Mitä sinä odotat tulevalta Gamescomilta? Täällä ainakin odotellaan tietoa Cities Skylinesiin luvatusta uudesta lisäosasta, ehkä jopa hiukan lisää tietoa toivotaan Tyrannysta, Cupheadin julkaisupäivämäärästä ja lisää pelikuvaa toivoisin Civ 6:sta, Halo Wars 2:sta sekä South Park: The Fractured But Wholesta. Toisaalta olisi ihan kiva nähdä vilaus myös Dawn of War kolmosesta...

Kommentit