Joulukalenterin luukku 13: Viisi pelien ääninäyttelijää, jotka tuntuvat olevan kaikkialla



Ääninäyttelijöitä on maailmassa pilvin pimein, mutta silti pelien krediiteissä tuntuu lukevan aika ajoin samat tutut nimet. Osittain syyt voivat johtua siitä, että ääninäyttelijä on oikeasti taitava ja hoitaa hommansa hyvin, mutta toisaalta taka-ajatuksena voi olla myös se, että pelkästään ääninäyttelijän nimi myy. Luukun 13 takaa paljastuu viisi ääninäyttelijää, jotka suurella todennäköisyydellä näyttelevät myös jossain sinun omistamassasi pelissä:


Troy Baker



Baker on tunnettu muun muassa The Last of Usin Joelina, Arkham Originsin Jokerina, Phantom Painin Ocelotina, BioShock Infiniten Booker DeWittinä, Diablo III:n Scoundrelina ja monena muuna hahmona. Jos miehen CV:tä katsoo, niin se on melkoisen vaikuttava.

Jennifer Hale


Komea CV löytyy myös Jennifer Halelta. Halon Sarah Palmer, Mass Effectien Commander Shepard (naisversio), Metroid Primen Samus Aran sekä MGS:n Naomi Hunter ovat kaikki Halen äänen takana. Melkoisen voimakkaita naishahmoja löytyy Halen äänen takaa!

Nolan North



Nathan Drake, Batmanin Pingviini, Deadpool, Green Goblin, Dr. Edward Richtofen, Desmond Miles, The Last of Usin David. Kaikki nämä nimet löytyvät ääninäyteltyjen hahmojen listalta ja melko varmasti lista tulee kasvamaan.

Tara Strong


Tara Strong on ehkä tunnettu piirretyistä, mutta tämän naisen ääntä kuullaan paljon peleissäkin. Kai tiedät Arkhameiden Harley Quinnin, Final Fantasyn Rikkun, MGS:n Pazin, Fat Princessin, Mortal Kombatin Li Mein ja Lollipop Chainsawin Juliet Starlingin? Tietona vain, että kaikkien näiden hahmojen takaa löytyy yllä olevassa kuvassa oleva henkilö.

Steve Blum


Vaikka nimi ei välttämättä ole tuttu, niin olet melko varmasti kuullut miehen äänen jossain: Blum nimittäin palkittiin vuonna 2012 Guinner World Records -ennätyksellä: mies oli ääninäytellyt yli 261 pelissä, niin isommissa rooleissa kuin pienemmissä. Blumin hahmoihin kuuluvat muun muassa Lex Luthor, Wolverine, Mighty No. 8 Countershade, Killer Croc, Batman, Bane, Scott Mitchell, kloonisotilaat, Hundun kuin Crash Bandicoot ja vielä iso läjä pieniä rooleja. 



Ketkä ääninäyttelijät sinulle tulee mieleen, kun puhutaan "kaikkialla" olemisesta?



Kommentit

  1. Tuntuu että Troy Baker puskee kaikkialta. :'D Ei siinä, hyvä ääninäyttelijähän tuo on, mutta hänen äänensä on jotenkin kauhean samanlainen monissa rooleissa. :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, onhan se ihan totta, että Troyn ääni on monessa roolissa melko samankaltainen. Onneksi kuitenkin välillä tulee niitä kaavanrikkojia!

      Poista

Lähetä kommentti