Joulukalenterin luukku 24: Viisi jouluteemaista videopeliä


Viimeinen luukku ja jouluaatto, joten ei liene epäselvää, että mitä voisi löytyä numeron 24 takaa? No, tietenkin viisi videopeliä, jossa näkyy joulu jollain tasolla! Ei tässä aleta kummempia selittelemään, vaan annetaan jouluisten pelien vallata tämä luukku!

Christmas Lemmings


Lemmings on pelisarja, joka tuntuu löytyvän laitteelle kuin laitteelle ja vieläpä useammalla eri teemalla. Yksi näistä on tietenkin hyvin jouluinen, eli Christmas Lemmings. Periaatteessa kyseessä on ihan perinteinen Lemmings -peli, mutta ulkoasu on vain talvisempi ja jouluisempi. 

Batman: Arkham Origins


Arkham Origins on Arkham -peleistä kaikista heikoin tuotos, mutta se sisältää silti hyvin jouluisen tunnelman. Gotham on kokonaan joulun vietossa ja kaupunki on koristeltu sen mukaisesti. Vaikka Batman työskentelee myös jouluna, niin voi hän sentään ihailla lumista Gothamia.

Dead Rising 4


Dead Rising ei pelisarjana ole ensimmäinen, josta tulisi jollain tavalla mieleen joulu. Kuitenkin Dead Rising 4 sijoittuu juurikin joulun aikaan ja Coloradon Willamette on melkoisen jouluisessa olotilassa. Näkeepähän Frank West sentään jotain iloisempaakin väriä näin joulun alla, ei sentään tarvitse katsella pelkästään laumaa zombeja...


Santa Claus Saves the Earth


Kyllä, itse herra joulupukkikin on saanut oman pelin. Telegamesin joulupukki -teemainen peli nähtiin PlayStation Onella ja Nintendo GameBoy Advancella. Peli itsessään ei ole hääppöinen tapaus (oikeastaan kyseessä on aika huono peli), mutta näin joulun alla on hyvä nostaa tämäkin teos esille!


Tekken Tag Tournament 2


Tekken Tag Tournament 2:ssa ollaan myös Suomessa, tiesitkö sen? Arctic Dream -kenttä nimittäin sijoittuu Suomeen ja yllättäen paikka on hyvin luminen. Ja kuten huomaatte, niin myös hyvin jouluinen. Joulukoristeita, lumiukkoja ja itse joulupukkikin löytyy kentästä, joten iso kiitos Haradalle ja hänen tiimilleen, että he jaksovoivat muistuttaa, että missä se joulupukki oikeasti asuu!


Mitä jouluteemaisia pelejä sinulle tulee mieleen?


JA NÄIN LOPUKSI: OIKEIN HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE!




Kommentit