Joulukalenterin luukku 7: Viisi sivuhahmoa, joista saisi aikaan oman pelin



Pelien hahmot ovat lähtökohtaisesti melko syvällisiä ja pitkälle suunniteltuja, vaikka pelimaailma paljon kärsiikin niin sanotusta karikatyyrimäisestä hahmosuunnittelusta. Syvällisiä eivät ole pelkästään päähahmot, vaan pitkälle suunniteltuja hahmoja löytyy myös sivuhahmojen suuresta joukosta. Osa niistä on suunniteltu niin pitkälle, että niistä saisi jo itsestään aikaan oman pelin. Luukku numero seiskan takaa löytyykin viisi sivuhahmoa, joista voisi ihan hyvin saada aikaan pelin jos toisenkin. 


Proto Man

Lähde: megaman.wikia


Proto Man, tuo Mega Manin "vanhempi veli", voisi hyvin saada täysin oman videopelin. Idealtaan se tietenkin olisi lähellä Mega Maneja, mutta mukana voisi tietenkin olla jokin pieni ero, jotta ei sentään tehtäisi puhtaita Mega Maneja vain uudessa ulkokuoressa. Proto Man on muuten ollut muutamissa peleissä muutenkin pelattava hahmo, joten ehkä joskus Protomiehestä saadaan oma peli aikaiseksi. 



Agent 9

Lähde: spyro.wikia


Hei, Spyrosta tuttu avaruusapina ansaitsisi helposti oman pelin. Agent 9:ssä on paljon persoonaa, se on yltiö positiivinen ja hahmosta muutenkin löytyy vauhtia. Helppo valinta koko perheelle sopivan pelin päähahmoksi! Käsittääkseni hahmosta on joskus oikeasti yritetty kehittää omaa peliä, mutta päin apinan häntää ne suunnitelmat ovat ilmeisesti menneet, kun Agentti Ysiä ei olla nähty päähahmona missään pelissä. Vielä...


The Boss

Lähde: metalgear.wikia


Veikkaan, että usea Metal Gear -fani voi allekirjoittaa tämän: The Bossista saisi helposti aikaan oman pelin, ellei jopa useampaa. Hahmo on itsessään hyvin mielenkiintoinen tapaus ja hahmon kohtalo ovat sellaisia asioita, että pelaaja kuin pelaaja on varmasti halukas kuulemaan tämän naissotilaan taustasta lisää uuden pelin muodossa. Ja oikeastaan mistä sitä tietää, vaikka sellainen olisi jo valmistumassa. Konamin suunitelmista kun ei tiedä kukaan yhtikäs mitään.


Waluigi

Lähde: Giant Bomb

Mario on saanut oman pelin, niin myös Luigi ja Wario... Mutta missä on Waluigi peli? Tässä olisi helppo aihe Nintendolle kehittää täysin uusi pelisarja itselleen. Olisiko sarja menestys, niin sitä ei voi tietää. Kuitenkin jos Wariollakin on kuluttajia yritetty lähennellä, niin Waluigi ei tuossa tapauksessa ole ollenkaan huono vaihtoehto. 


Gray Fox

Lähde: metalgear.wikia

Kuinka moni muistaa Gray Foxin, cyborgininjan Metal Gear Solidista? Niin, varmasti kaikki kyseisen pelin pelanneet. Jos mietitään, mitä Raidenille tehtiin  Metal Gear Rising: Revengeancessa, niin huolisin mieluusti samanlaisen hack & slash -pelin myös Gray Foxille. Revengeancessa sai DLC:n kautta Raidenille juuri kyseisen cyborgiasun, mutta olisi sielti hienoa, että hahmoa kunnioitettaisiin ihan ihka omalla pelillä, eikä pelkästään DLC -asulla. Gray on ainakin sen ansainnut ja kun kerran on olemassa sopiva pelisarja kyseiselle hahmolle, niin en näe esteitä uuden pelin synnylle.


Mistä sivuhahmosta sinä haluaisit nähdä kokonaan oman pelin?




Kommentit