SEGA:n Make War Not Love -tapahtuma käynnistyy jälleen



SEGA on jälleen neljättä vuotta putkeen aloittanut pienen, mutta todella hauskan Make War Not Love -kampanjan, joka kunnioittaa SEGA:n julkaisemia strategiapelejä. Leikkimielisessä kisassa neljä SEGA:n strategiapeliä ottaa toisistaan mittaa ja voi jopa mahdollistaa sarjan faneille ilmaista ladattavaa lisäsisältöä peliin tai kenties jopa kokonaisia pelejä; palkinnot kun ei ole meille tavallisille kaduntallaajille tiedossa.

Lähtökohtaisesti ideana on, että pelaajat rekisteröityvät tapahtuman kotisivuille (https://www.makewarnotlove.com/) ja valitsevat sieltä YHDEN jaoksen, kenen puolelle he asettuvat. Tänä vuonna jaokset ovat Company of Heroes 2, Warhammer 40,000: Dawn of War II, Endless Legend sekä Total War: Warhammer. Puoli kannattaa valita tarkkaan, nimittäin lähtökohtaisesti pelaajat saavat mahdolliset palkintonsa nimeen omaan sille pelille, kenen jaokseen he ovat asettuneet (ja mitä isompi tuki pelille, sen suuremmat palkinnot!). Viime vuonna niin sanotut SEGA Prize Bundlet saivat jokainen tapahtumaan osallistunut henkilö, mutta tästä vuodesta en ole täysin varma. Ilmeisesti bundlet saavat tällä kertaa vain jaosvoittaja, mutta varmistan tänne tiedon, kun se on minulle 100% varmaa. Voittajiin vaikuttaa niin pelaajan oma osallistuminen kuin jokaisen jaoksen "liiderien" keskenään tekemät päivittäiset tehtävät, joista jaetaan pisteitä. 

Tapahtuma alkaa 14.2.2017 eli ystävänpäivänä ja loppuu 19.2.2017 PC Gamer Weekenderin livetapahtumaan.  Tällä hetkellä tarkempi ohjelma näyttää tältä:

14.2.2017 - Avautuu äänestys, jossa äänestetään Sega vs. Faction -kilpailuun osallistuvat pelit.

16.2.2017 - Segan Community Manageri sekä äänestettyjen pelien liiderit kilpailevat keskenään Sega vs. Factionissa, josta voittaja nappaa itselleen 50 pistettä. Sega Prize Bundle 1 -palkinto jaetaan.

17.2.2017 - Art Attack, eli jokainen jaos tekee oman taideteoksen, joka laitetaan näytille tapahtuman kotisivulle. Sega sekä pelaajat äänestävät parhaimpia taideteoksia ja tietenkin sen mukaan jaetaan pisteitä. Sega Prize Bundle 2 -palkinto jaetaan.

18.2.2017 -   Jokainen jaos lähettää striimiä omasta pelistään ja eniten katsojia kerännyt jaos voittaa. Sega Prize Bundle 3 jaetaan.

19.2.2017 - Tapahtuman finaali Kensington Olympiassa. PC Gamer Weekender -striimi ja eniten pisteitä saaneet kaksi jaosta kilpailevat vielä keskenään voitosta. Lopullinen voittaja avaa omaan peliinsä erityispalkinnon. Tämän lisäksi Sega Prize Bundle 4 jaetaan.


Tämän kaiken lisäksi kaikki tapahtumassa mukana olevat pelit ovat mukavassa alennuksessa Steamissa tapahtuman ajan, eli Warhammer 40,000: Dawn of War II (-80%), Company of Heroes 2 (-75%), Total War: Warhammer (-33%) sekä Endless Legend (-75%). Tapahtumaa kannattaa siis käyttää nyt hyödyksi!


Lisää informaatiota MWNL4 -tapahtumasta löytää heidän kotisivuiltaan: https://www.makewarnotlove.com/




Kommentit